עוגיות וגלידת שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות 'N גלידה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1753 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 100 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חלמונים, מלח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת תות Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את בסיס הגלידה: בסיר בינוני, להביא את החלב והשמנת לרתיחה. בינתיים לשים את החלמונים בקערה בינונית לטאטא את הסוכר בהדרגה. זה הרבה סוכר, אז לא לזרוק אותו בבת אחת או שזה יהיה קשה לשלב.
להקציף במלח. ברגע שהמחלבה מתחילה להתבשל, לטאטא חלק מתערובת החלב לחלמונים, מצקת אחת-מלאה בכל פעם, עד לתערובת הביצה הוא די חם. ואז לטאטא תערובת ביצים לתוך סיר של שמנת. הפעל חום נמוך בינוני. מערבבים כל הזמן עם מרית גומי, הקפד לגרד לאורך כל החלק התחתון של הסיר כדי למנוע קימורים.
בדרך כלל, מתכונים גלידה מפצירים בך לבשל עד התערובת היא "עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ," אבל עם המתכון הזה, זה לעולם לא יקרה. במקום זאת, לבשל עד רושמת מדחום 145 ° F. כאשר הוא עושה, מיד לכבות את החום מסננים את פודינג דרך מסננת לתוך קערה גדולה. מערבבים תמצית וניל וודקה. מתקרר באמבט קרח ומקרר, מכוסה, בין לילה.
הכן את תערובת Oreo: השתמש בסכין או מעבד מזון כדי לרסק שלוש אונקיות של אוריאו או Fauxreos לפירורים עדינים מאוד. עם סכין, קוביות שלוש אונקיות של אוריאו לחתיכות קטנות, 1/4". חותכים את אוריאו הנותרים במחצית או שלישים.
מניחים את כל פיסות אוריאו אלה בקערה גדולה וסליק במקפיא עד הצורך.
גימור הגלידה: בסיס גלידה צונן בתהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. כאשר הגלידה סיימה churning, להעביר אותו לקערה של כל פיסות אוריאו ומערבבים לשלב.
מכסים את הגלידה בחוזקה בניילון נצמד, או מעבירים למיכל אטום ולאחסן במקפיא. גלידה תשמור במשך שבועיים.