עוגיות וספל קרם עוגה
אם יש לכם שמן, ביצה, אוריאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו "עוגת ספל השוקולד", עוגת ספל נוטלה דלעת קמח, ו עוגת ספל שוקולד דקה אחת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים לעוגה בספל גדול מדי למעט אוריאו. לאחר הבלילה חלקה, להוסיף אוריאו לרסק לתוך הבלילה עם כף מתכת. מבשלים כ 1 1/2 דקות במיקרוגל. תבדוק את אמצע העוגה. אם לא נעשה, לבשל במשך כ -20 שניות נוספות. זהירות לא לבשל יתר על המידה או עוגה הופכת גומי. שלי נעשה ב 1 1/2 דקות.
בעוד העוגה מתקררת, מה שהופך את הציפוי. מקציפים את השמנת והסוכר הכבדים במהירות גבוהה. לרסק אוריאו בנפרד במעבד מזון. פירורי Oreo חייב להיות בסדר מספיק כי הם מתאימים דרך קצה צנרת אם אתה צנרת את הציפוי. לאחר הקרם הכבד הופך עבה ויוצר פסגות, בעדינות לקפל את אוריאו כתוש לפני הצבת ציפוי לתוך שקית צנרת. המתכון מכין יותר זיגוג ממה שצריך למנה אחת, אבל קשה להכין אחד שמגיש זיגוג.