קושיבינוני
מוכן ב22 דק.
מנות7
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגיות זנגביל

עוגיות זנגביל
ביסקוויט זנגביל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 22 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר חום בתקיפות, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגיות זנגביל, עוגיות זנגביל, ו עוגיות זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקציפים חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת. בהדרגה מוסיפים סוכרים, מכים היטב. מוכה בביצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים; מוסיפים לתערובת חמאה, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים שקדים וג ' ינג ' ר גבישי.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מחלקים בצק לשניים. באמצעות ידיים מקורנות, לעצב כל חלק לתוך יומן 3 אינץ 'רחב 1 אינץ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מניחים על גיליון עוגיות משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 25 דקות. מגניב 5 דקות על גיליון עוגיות; להסיר מתלה תיל, ולהניח בצד עד מגניב למגע. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
חותכים כל יומן לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
8
מניחים פרוסות על יריעות עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים 7 דקות; להפוך עוגיות מעל, ואופים 7 דקות יותר. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
לטבול קצוות של ביסקוטי בשוקולד לבן מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ביסקוטיביסקוטי
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
11
מניחים ביסקוטי על נייר שעווה עד שוקולד מתקשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.