עוגיות חג: בצק אחד, שלוש עוגיות חג
צריך קינוח צמחוני? עוגיות חג: בצק אחד, שלוש עוגיות חג יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו שקדים, גרידת תפוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-37 דקות. נסו עוגיות שוקולד מנטה אבוקדו + 5 עוגיות חג בריאות, עוגיות חג, ו עוגיות שפריץ לחג (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, וציפורן בקערה קטנה. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות במערבל עומד (רצוי מצויד מצורף משוט) או 6 דקות עם מקצף כף יד. מקציפים את הביצה והוניל. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ומערבבים עד רק בשילוב.
טופס בצק לתוך יומן 12 אינץ '(2 אינץ ' בקוטר) על גיליון של ניילון לעטוף ולהתגלגל בניילון נצמד. בצק קריר במקרר במשך 1 שעה.
חותכים פרוסות עבות 1/2 אינץ 'מהיומן עם סכין חדה ומסדרים על 2 ungreased גיליונות אפייה גדולים, על 1 אינץ' זה מזה.
עבור עוגיות סוכר בסיסיות, מפזרים בנדיבות עם סוכר גס ואופים במשך 15 דקות או עד השחמה קלה מעט נפוח מעט.
מגניב על גיליונות אפייה במשך 3 דקות, ולאחר מכן להעביר עם מרית מתכת מתלים להתקרר לחלוטין.
הפוך בצק בסיסי על פי המתכון לעיל, אבל הוספת אבקת קקאו לתערובת הקמח וקיפול באגוזים רק לאחר ערבוב הבלילה.
אופים במשך 15 דקות ולאחר מכן להתקרר על גיליונות במשך 3 דקות לפני העברת מדפים להתקרר לחלוטין.
הפוך את הבצק הבסיסי על פי המתכון לעיל, אבל הוספת הן את גרידת התפוז ושקדים טחונים כאשר אתה מוסיף את תערובת הקמח.
כאשר עוגיות נוצרות, לעשות דיכאון קל באמצע ולמלא כל אחד עם כ 1 כפית ריבה. למעלה כל אחד עם קמצוץ טוב של שקדים פרוסים.
אופים במשך 20 דקות ולאחר מכן להתקרר על גיליונות במשך 3 דקות לפני העברת מדפים להתקרר לחלוטין.