עוגיות חמאה עם Streusel שקדים
חטיפי עוגיות חמוציות עם שטרודל שקדים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מספק כ 32 מנות . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך סוכר חום, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברים עוגיות חמאה Streusel, ברים עוגיות חמאה Streusel, ו ברים קרברב חמוציות חמאה קצר Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
חתוך פיסת נייר קלף בגודל 8 על 16 אינץ'. קו 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם פיסת קלף כך 2 הקצוות הארוכים לתלות על הקצוות. הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המנה, לחיצה בנוחות אותו לתוך הפינות; להגדיר את המחבת בצד.
מניחים את הקמח הנמדד, סוכר ומלח במעבד מזון מצויד מצורף להב דופק בקצרה לשלב. פזר את חתיכות החמאה על תערובת הקמח ואת הדופק כדי לשבור את החמאה, על 10 (1-שנייה) פולסים. תהליך עד גושים גדולים של בצק טופס, על 30 עד 45 שניות.
מעבירים את הבצק למחבת האפייה המוכנה, תוך שימוש בבסיס כוס מדידה או כוס, לוחצים אותו באופן שווה לתוך המחבת (טובלים את הכוס או הזכוכית בקמח אם הוא מתחיל להיצמד לבצק). תדקור את הבצק עם מזלג.
לטאטא את הקמח, סוכרים, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב.
מוסיף את החמאה, באמצעות האצבעות שלך, לסחוט את תערובת הקמח וחמאה יחד עד שהם יוצרים גושים גדולים וכל הקמח משולב לחלוטין לתוך החמאה, על 5 דקות. (ודא שאין חתיכות מאובקות בתחתית הקערה.)
מניחים את החמוציות, הסוכר והמים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד חמוציות מתחילים להתפרק ואת הנוזל הפך עבה סירופי, על 8 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים zest.To סיום: כאשר הלחם הקצר נעשה, להסיר את המחבת מתלה חוט. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
יוצקים את המילוי על הלחם החם ומפיצים אותו לשכבה אפילו. מפזרים באופן שווה את streusel על החלק העליון ולחץ אותו בעדינות לתוך המילוי.
אופים עד המילוי מבעבע ואת streusel הוא חום זהוב, על 25 עד 30 דקות.
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת לו להתקרר במשך 30 minutes.To הסר את הלוח ולחתוך אותו לסורגים, להפעיל סכין קילוף לאורך 2 הקצוות החשופים של המחבת. אחיזה הקלף תלוי על הקצוות, למשוך את הלוח מתוך המחבת, ולהעביר אותו ללוח חיתוך.
תן לזה להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות יותר.
חותכים את הלוח לתוך 32 (2-by-1-אינץ') מלבנים.