קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות חמאה עם Streusel שקדים

עוגיות חמאה עם Streusel שקדים
חטיפי עוגיות חמוציות עם שטרודל שקדים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מספק כ 32 מנות . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך סוכר חום, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברים עוגיות חמאה Streusel, ברים עוגיות חמאה Streusel, ו ברים קרברב חמוציות חמאה קצר Streusel (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חתוך פיסת נייר קלף בגודל 8 על 16 אינץ'. קו 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם פיסת קלף כך 2 הקצוות הארוכים לתלות על הקצוות. הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המנה, לחיצה בנוחות אותו לתוך הפינות; להגדיר את המחבת בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מניחים את הקמח הנמדד, סוכר ומלח במעבד מזון מצויד מצורף להב דופק בקצרה לשלב. פזר את חתיכות החמאה על תערובת הקמח ואת הדופק כדי לשבור את החמאה, על 10 (1-שנייה) פולסים. תהליך עד גושים גדולים של בצק טופס, על 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מעבירים את הבצק למחבת האפייה המוכנה, תוך שימוש בבסיס כוס מדידה או כוס, לוחצים אותו באופן שווה לתוך המחבת (טובלים את הכוס או הזכוכית בקמח אם הוא מתחיל להיצמד לבצק). תדקור את הבצק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
לטאטא את הקמח, סוכרים, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את החמאה, באמצעות האצבעות שלך, לסחוט את תערובת הקמח וחמאה יחד עד שהם יוצרים גושים גדולים וכל הקמח משולב לחלוטין לתוך החמאה, על 5 דקות. (ודא שאין חתיכות מאובקות בתחתית הקערה.)
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים את החמוציות, הסוכר והמים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד חמוציות מתחילים להתפרק ואת הנוזל הפך עבה סירופי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר את המחבת מהחום ומערבבים zest.To סיום: כאשר הלחם הקצר נעשה, להסיר את המחבת מתלה חוט. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את המילוי על הלחם החם ומפיצים אותו לשכבה אפילו. מפזרים באופן שווה את streusel על החלק העליון ולחץ אותו בעדינות לתוך המילוי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
אופים עד המילוי מבעבע ואת streusel הוא חום זהוב, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת לו להתקרר במשך 30 minutes.To הסר את הלוח ולחתוך אותו לסורגים, להפעיל סכין קילוף לאורך 2 הקצוות החשופים של המחבת. אחיזה הקלף תלוי על הקצוות, למשוך את הלוח מתוך המחבת, ולהעביר אותו ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
תן לזה להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות יותר.
7
הסר והשלך את הקלף.
8
חותכים את הלוח לתוך 32 (2-by-1-אינץ') מלבנים.