עוגיות חמוציות עם פיסטוק חלבי
אם יש לכם קינמון, סוכר מגורען, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות פיסטוק חמוציות, עוגיות שיבולת שועל חמוציות פיסטוק, ו עוגיות קרח חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, קינמון, ומלח בקערה.
הכה יחד חמאה, סוכר מגורען, וגרידת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות, ערבוב עד הבצק פשוט מגיע יחד גושים, ולאחר מכן לערבב פיסטוקים וחמוציות. לאסוף וללחוץ על הבצק יחד, ולאחר מכן לחלק ל 2 חתיכות שוות. באמצעות גיליון פלסטיק לעטוף או נייר שעווה כסיוע, טופס כל פיסת בצק לתוך יומן על 1 1/2 אינץ ' קוטר. ריבוע את הצדדים הארוכים של כל יומן כדי ליצור בר, ואז לצנן, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד מאוד, לפחות 2 שעות.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 350 ° F. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מברשת ביצה על כל 4 הצדדים הארוכים של ברים (אבל לא מסתיים).
מפזרים סוכר דקורטיבי על גיליון נפרד של קלף או נייר שעווה ולחץ ברים לתוך סוכר, ציפוי היטב.
חותכים כל מוט לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ' , סיבוב בר לאחר חיתוך כל פרוסה כדי לעזור לשמור על צורה מרובעת. (אם הבצק נעשה רך מדי לחתוך, להקפיא ברים בקצרה עד המשרד.) לארגן עוגיות על 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדת.
אופים עוגיות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד הקצוות הם זהב חיוור, 15 עד 18 דקות בסך הכל.
מעבירים עוגיות מקלף למדפים באמצעות מרית מחוררת וקריר לחלוטין.
* חטיפי בצק יכולים להצטנן עד 3 ימים או לקפוא, עטוף בניילון נצמד ולאחר מכן לסכל, 1 חודש (להפשיר בצק קפוא במקרר רק עד שניתן לפרוס את הבצק).* עוגיות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 5 ימים.