עוגיות חתוכות
עוגיות חתוכות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 25 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, חמאה, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 42 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 8%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות חתוכות, עוגיות סוכר חתוכות, ו עוגיות חתוכות שוקולד.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד שהם חיוורים ומתקדמים לעבר עכברים, ואז מקציפים פנימה את הביצה והווניל. בקערה אחרת שלבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
מוסיפים את החומרים היבשים לחמאה ולביצים, ומערבבים בעדינות אך בטוח. אם אתם חושבים שהתערובת המוגמרת דביקה מכדי לרדד אותה, הוסיפו עוד קמח, אך עשו זאת במשורה מכיוון שיותר מדי יהפוך את הבצק לקשה. טופס לתוך דיסק שומן, לעטוף בניילון נצמד, ולתת לנוח במקרר לפחות 1 שעה.
מפזרים משטח מתאים עם קמח, מניחים עליו דיסק בצק ומפזרים עליו עוד מעט קמח. ואז לגלגל אותו לעובי של כ 1/4 אינץ'.
חותכים לצורות, טובלים את החותך לקמח תוך כדי, ומניחים את העוגיות מעט זו מזו על 2 ניירות אפייה מרופדים בקלף או סילפט.
אופים 8 עד 12 דקות; ברור שזה תלוי בצורה בה אתה משתמש והאם הם נמצאים על המדף העליון או התחתון, אם כי אתה יכול להחליף אותם לאחר כ -5 דקות. כאשר הם מוכנים מצפים מהם להיות צבוע זהב בולט סביב הקצוות; הם יהיו רכים עדיין באמצע, אבל להגדיר בזמן שהם מגניב.
מוציאים את העוגיות בעזרת מרית שטוחה, רצוי גמישה, לרשת. כאשר הם מקורר לחלוטין, אתה יכול להמשיך עם הדובדבן. שים כמה כפות של מים לא ממש רותחים לתוך קערה גדולה, מוסיפים את הסוכר אבקת מסננת ומערבבים יחד, הוספת מים נוספים כפי שאתה צריך כדי ליצור להדביק עבה. צבע, לפי הצורך. אני חושב משחות הם הרבה יותר טוב מאשר נוזלי, לא רק בגלל טווח הצבעים הוא טוב יותר, אבל בגלל שהם לא לדלל את הדובדבן כפי שהם גוון. עוגיות מקוררות קרח, לפי הצורך.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "