עוגיות חתונה דובדבן-פיסטוק
מתכון זה מספק 32 מנות. עם 82 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חתונה. גשו לסופר וקנו חמאה, פיסטוקים צלויים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת חתונה מקסיקנית עם פיסטוק ודובדבן, עוגיות שוקולד שקדים לחתונה, ו עוגיות פיסטוק דובדבנים נמסות.
הוראות
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, 3/4 כוס אבקת סוכר, קורנפלור, ומלח במעבד מזון; דופק לשלב. עם מעבד מזון על, להוסיף חמאה דרך מצנח מזון כמה חתיכות בכל פעם; תהליך 1 דקה או עד התערובת היא המרקם של חול.
שלב 3 כפיות מי קרח ווניל בקערה קטנה. עם מעבד מזון על, לאט להוסיף תערובת מי קרח דרך מצנח מזון; תהליך 1 דקה או עד משולב היטב. (
מוסיפים דובדבנים ופיסטוקים; דופק 10 פעמים או רק עד בשילוב.
התערובת תתפורר.) בעדינות הקש תערובת לתוך כף רמה; לארוז קלות עם העקב של היד שלך. הפוך על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. חזור עם הבצק שנותר ליצור 32 עוגיות.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או רק עד תחתית הם זהב.
הסר מהתנור; מגניב 10 דקות על תבנית אפייה.
מניחים 1/2 כוס אבקת סוכר בקערה גדולה.
הוסף עוגיות מקורר; לזרוק בעדינות מעיל עם אבקת סוכר.
העברת עוגיות לנייר שעווה כדי להתקרר לחלוטין.