עוגיות טביעת אצבע
צריך קינוח צמחוני? עוגיות טביעת אצבע יכולות להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 0 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 15 קלוריות. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 180 מנות סועדים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 6%. נסו עוגיות טביעת אצבע תאנה, עוגיות טביעת אצבע, ו עוגיות טביעת אצבע ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס ומרפדים שני ניירות אפייה מעוטרים בנייר אפייה. בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית מקציפים חמאה וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים, כ -3 דקות. מקציפים חלמון ביצה (מילואים לבן) וניל. הפחיתו את מהירות המיקסר לנמוכה והקציפו פנימה קמח ומלח. ממשיכים לערבב על נמוך עד שהבצק מתאחד בכדור.
בקערה מערבבים אגוזי מלך וסוכר.
מרדדים בצק לכדורים בגודל 1 אינץ', טובלים כל אחד מהם בחלבון ביצה, ואז מגלגלים בתערובת אגוזים, הופכים למעיל.
מעבירים לסדיני אפייה. באמצעות האצבע שלך, לעשות הזחה עמוקה במרכז של כל כדור.
מעבירים מחבתות למקרר; צמרמורת 20 דקות.
מלא מרכז של כל עוגייה עם כמה ריבה (לא תמלא יותר מדי או ריבה תדלוף החוצה בזמן האפייה).
אופים, מחבתות מסתובבות באמצע הדרך, עד שהעוגיות מזהיבות, כ -10 דקות.
מניחים להתקרר במשך 5 דקות על ניירות אפייה על מדפי תיל, ואז מעבירים עוגיות למתלים להתקררות מלאה.