עוגיות טביעת האצבע של שאבן
עוגיות טביעת האצבע של שאבן הן צמחוני קינוח. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את הסוכר, ביצה, ריבה כגון פטל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות Thumbprint ריבה, עוגיות Thumbprint של PB & J, ו עוגיות Thumbprint ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומתלה שני בשליש התחתון ואז מחממים עד 350°f. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה והסוכר ולהכות במהירות בינונית, גירוד הקערה מדי פעם, עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיף את הביצה ווניל ופעימה עד משולב באופן מלא, על 1 דקה. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את תערובת הקמח, ומערבבים עד רק בשילוב. לעצב את הבצק לתוך דיסק, לעטוף אותו פלסטיק, לצנן לפחות 1 שעה עד 24 שעות.
מגלגלים את הבצק לכדורים בגודל 1 אינץ 'ומסדרים על גיליונות אפייה, ומשאירים כ-3 אינץ' בין העוגיות. באמצעות האגודל או הקצה העגול של העלי הקטן, לעשות באר במרכז כל עוגייה. באמצעות כפית, למלא כל היטב עם ריבה, להיזהר לא overfill את הבארות.
אופים, מחליפים את העוגיות בין המדפים העליונים והתחתונים בערך באמצע האפייה, עד להזהבה, כ -15 דקות. מגניב את העוגיות על דפי אפייה במשך 10 דקות לפני העברת מתלה חוט להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר של ממתקים. המשך לאפות עוגיות על גיליונות אפייה מקורר. האם קדימה: העוגיות ניתן אפוי קדימה ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.