עוגיות ינשוף
עוגיות ינשוף עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 5290 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 259 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם וניל, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 (325 אם משתמשים בחום הסעה).
בקערה, עם מיקסר על מהירות בינונית, הכה חמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום עד מעורבב, ולאחר מכן הכה במהירות גבוהה עד שמנת.
מוסיפים ביצים ווניל ומכים עד מעורבב היטב.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח; להכות על מהירות נמוכה עד בשילוב, ואז על מהירות בינונית עד מעורבב היטב. מחלקים בצק לשלוש מנות.
מניחים כל חלק בין שני יריעות של ניילון נצמד משוריין.
לגלגל בצק באופן שווה לתוך סיבובים שטוחים על 1/4 אינץ ' עבה. מחסנית סיבובים על תבנית אפייה צמרמורת עד המשרד, לפחות 45 דקות, או עד 2 ימים.
עבודה עם חלק אחד של בצק בכל פעם (לשמור על שנותר מקורר), לקלף את הסדין העליון של לעטוף פלסטיק. הגדר תבנית מקומטת (ראה הערות) על הבצק וחותכת סביב הקצוות. או עם חותכי עוגיות עגולות מקומטות (3-in. קוטר), לגזור עוגיות, הצבת חותכי קרוב ככל האפשר.
העברה לבישול גיליונות אפייה מרופדים בקלף או ungreased, הצבת עוגיות על 1 אינץ ' זה מזה. חזור עם כדורי בצק הנותרים. לאסוף שאריות ולחץ יחד לכדור. אם הבצק עדיין קר, רול לגזור עוגיות שנותרו. אם זה רך ודביק, חזור על צעד
אופים עוגיות עד המשרד לגעת מעט כהה חום סביב הקצוות, 8 או 9 דקות; אם אפיית יותר גיליון אחד בכל פעם בתנור אחד, להחליף עמדות באמצע הדרך באמצעות אפייה. החלק קלף עם עוגיות על גבי מדפים או דלפק כדי להתקרר, ולאחר מכן להסיר מן הקלף. או מגניב על מחבתות על 1 דקה ולאחר מכן להעביר מתלים להתקרר לחלוטין. אם לא באמצעות קלף בישול, לנגב את דפי אפייה לאחר כל אצווה. סדינים מגניבים לפני מילוי עם יותר עוגיות.
מורחים ציפוי על עוגיות לקשט עם סוכריות, באמצעות תירס ממתקים עבור מקור שוקולד צ ' יפס לעיניים.
בואו לעמוד עד הדובדבן הוא מוצק, על 5 דקות.
הדובדבן: בקערה קטנה, מערבבים יחד 2 כוסות אבקת סוכר ורק מספיק חלב (כ 3 כפות) כדי להפוך את הדובדבן להפיץ. אם תרצה, גוון עם צבע מאכל. אם הדובדבן מתעבה כפי שהוא עומד, מערבבים עוד כמה טיפות של חלב.