עוגיות כריך שוקולד עם מילוי מנטה חמאה קרם
עוגיות כריך שוקולד עם מילוי מנטה חמאה שמנת עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, תמצית ונילן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו וניל הל לחם שלג עוגיות סנדוויץ עם אספרסו קרם חמאה מילוי # fbcookieswap, עוגיות סנדוויץ ' צ'יפס שחור ולבן עם קרם חמאה מרשמלו מילוי, ו עוגיות כריך שוקולד עם מילוי קרם מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חלמון הביצה ווניל בקערה קטנה ומערבבים לשלב; להפריש.
שלב את הקמח הנמדד, סוכר, אבקת קקאו, ומלח במעבד מזון מצויד מצורף להב דופק כמה פעמים כדי לאוורר לשבור את כל גושים.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו חול, כ -25 (1 שניות) פולסים.
מוסיפים את תערובת החלמון השמורה ואת הדופק רק עד שהבצק יוצר לכדור, כ -30 (1 שניות) פולסים.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות ולחלק אותו ל 2 מנות שוות. באמצעות הידיים שלך flouring אותם לפי הצורך, לגלגל כל חלק לתוך יומן על 1 1/2 אינץ ' קוטר. לעטוף כל יומן בניילון לעטוף להכניס למקרר עד המשרד רק אבל עדיין גמיש, על 1 שעה. (היומנים יהיו שטוחים מעט תוך מצמרר. אם יש לך צינור מגבת נייר זמין, לחתוך אותו חצי לאורכו לקנן את בצק העוגיות שם; זה יעזור הבצק לשמור על הצורה הגלילית שלו בזמן שהוא צמרמורת.) לעצב מחדש את היומנים כך שהם עגולים ומקררים בצורה מושלמת עד המשרד, על 1 שעה יותר.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
הסר את יומן הבצק מהמקרר, הסר את עטיפת הפלסטיק ופרוס את הבצק למטבעות של 1/8 אינץ'.
מניחים את העוגיות 1/2 אינץ ' בנפרד על דפי האפייה מוכנים (כ 20 עוגיות לגיליון).
מניחים את שני הסדינים בתנור ואופים במשך 9 דקות. סובב את הסדינים מלפנים לאחור ומלמעלה לתחתית ולהמשיך לאפות עד הקצוות של העוגיות הם המשרד אבל צמרות עדיין רך, על 7 עד 8 דקות יותר.
מניחים את דפי האפייה על מדפי תיל ולתת מגניב במשך 5 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להעביר את העוגיות אל מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
מניחים את סוכריות המנטה בשקית פלסטיק resealable. באמצעות פטיש בשר, לרסק אותם לחתיכות קטנות, אבל לא לגמרי לרסק אותם לאבקה. (לחלופין, אתה יכול להשתמש במחבת כדי למחוץ את הממתקים.) אתה צריך בערך 1/3 כוס; להפריש.
מערבבים את אבקת הסוכר והחמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות נמוכה עד מתפורר, על 2 דקות. בהדרגה להגדיל את המהירות בינוני לנצח עד חלקה, על 2 דקות יותר.
מוסיף את הווניל ומכה עד חלקה, על 1 דקה. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.להגדיל את המהירות גבוהה, להוסיף את סוכריות כתוש, לנצח עד רק בשילוב, על 10 שניות.
מניחים את המילוי בשקית פלסטיק גדולה resealable, לדחוף לפינה אחת תחתונה, ולחתוך פתיחה 1/2 אינץ ' בפינה.להעיף חצי עוגיות מקורר על צמרות שלהם, צינור המילוי (על כפית גדושה) על כל תחתית עוגייה. סגור עם צמרות עוגיות ולחץ בעדינות כדי לשטח עד המילוי מגיע הקצוות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.