עוגיות לימון אנג'ל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, מיץ לימון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות לימון אנג'ל, עוגיות לימון אנג'ל, ו עוגיות לימון אנג'ל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 16 כוסות נייר מאפין בכוס מאפין. תניח בצד.
לשקול או כף קל קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. לנפות יחד קמח 3/4 כוס אבקת סוכר לתוך קערה בינונית; לחזור על ההליך פעמיים.
מקציפים חלבונים, שמנת טרטר, ומלח עם מיקסר במהירות גבוהה עד מוקצף.
הוסף 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס.
מפזרים תערובת קמח על תערובת ביצה לבנה, 1/4 כוס בכל פעם; לקפל לאחר כל תוספת. מקפלים פנימה וניל וקליפה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין מוכנות.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מן המחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין ציפוי, להכות חמאה עם מיקסר במהירות גבוהה עד רכות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות אבקת סוכר, להכות במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
מוסיפים חלב ומיץ לימון; לנצח עד התפשטות עקביות.
מורחים 2 כפות לימון ציפוי על כל עוגה.
מקשטים עם פטל טרי,אם תרצה.
מניחים ספינות בכוסות מאפין
מוסיפים סוכר לאט לחלבונים
מורחים ציפוי על כל קאפקייק