עוגיות לינזר
צריך קינוח צמחוני? עוגיות Linzer יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו חמאה, ריבת פטל, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), עוגיות לינזר, ו עוגיות לינזר (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
אגוזי לוז טוסט במחבת אפייה רדודה עד עורות ריחניים מתחילים לשחרר, על 6 דקות. לשפשף אגוזים במגבת מטבח כדי להסיר את כל עורות רופפים (כמה עורות לא יכול לרדת), ואז מגניב לטמפרטורת החדר.
אגוזי דופק וסוכר חום 1/4 כוס במעבד מזון עד אגוזים הם הקרקע דק.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, וקינמון בקערה קטנה.
היכו יחד חמאה ונשארו 1/4 כוס סוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות במערבל עמדה (רצוי מצויד במשוט) או 6 דקות עם כף יד.
מוסיפים תערובת אגוז ומכים עד בשילוב היטב, על 1 דקה. מוכה בביצה ובוניל. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח, ערבוב עד רק בשילוב.
עם ידיים מקורנות, ליצור בצק לתוך 2 כדורים ולשטח כל אחד לדיסק 5 אינץ'. דיסקים צמרמורת, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 2 שעות.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 350 ° F.
מרדדים דיסק 1 של בצק לתוך סיבוב 11 אינץ '(עבה 1/8 אינץ') בין 2 גיליונות של נייר שעווה (לשמור את הבצק שנותר מקורר). אם הבצק הופך רך מדי להתגלגל החוצה, rewrap בפלסטיק צמרמורת עד המשרד.
לגזור עוגיות רבות ככל האפשר מן הבצק עם חותך עוגיות גדול יותר ולהעביר 2 ungreased גיליונות אפייה גדולים, הסדרת על 1 אינץ ' זה מזה. באמצעות חותכי קטן יותר, לגזור מרכזים ממחצית העוגיות, הזמנת מרכזי rerolling יחד עם שאריות (reroll רק פעם אחת).
אופים עוגיות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד הקצוות הם זהובים, 10 עד 15 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להעביר עם מרית מתכת מתלים להתקרר לחלוטין. הפוך יותר עוגיות מהדיסק השני.
מורחים על 1 כפית ריבה על צד שטוח של 1 עוגיית מוצק וריבת כריך עם צד שטוח של 1 עוגיית windowed. עוגיות סנדוויץ ' נותרות באותו אופן.
עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, מקורר במיכל אטום 2 שבועות.