קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 18 דק.
מנות40
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות לינזר

עוגיות לינזר
מתכון עוגיות לינזר יכול להתבצע בערך 2 שעות ו 18 דקות. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם שקדים, חמאה, שימורי פטל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 17%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לינזר אוגן (עיני לינזר הלא הן טארטות לינזר או עוגיות לינזר), עוגיות לינזר, ו עוגיות לינזר.

הוראות

1
מקם מתלים בשליש התחתון והעליון של התנור ומחמם מראש ל -350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את השקדים והפקאנים על תבנית עם נייר אפייה; טוסט על מתלה התנור העליון עד להשחמה קלה וריחנית, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים להתקרר ואז דופקים במעבד מזון עם 1/4 כוס סוכר מגורען עד לטחינה דקה. (אל תעבדו יתר על המידה או שהתערובת תהפוך לעיסה.) כבה את התנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הקציפו את הקמח, הקינמון, הל והמלח בקערה בינונית. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בעזרת מיקסר מקציפים בקערה גדולה את החמאה ואת 1 1/4 כוסות הסוכר הנותרות עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מקציפים פנימה את תמצית הווניל, החלמונים וגרידת הלימון והתפוז; מוסיפים את האגוזים הטחונים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את תערובת הקמח, מערבבים רק עד להטמעה (אל תערבבו יתר על המידה). מחלקים את הבצק ל -2 חלקים; מניחים 1 חתיכה בין 2 גיליונות נייר קלף מקומחים קלות ומגלגלים לריבוע בגודל 14 אינץ', בעובי של כ-1/4 אינץ'. חוזרים על הפעולה עם חתיכת הבצק השנייה. מקררים את שני המלבנים, מכוסים בסדינים קלף, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
חותכים את הבצק ללבבות בעזרת חותך עוגיות בצורת לב בגודל 2 1/4 עד 2 1/2 אינץ'. בעזרת חותך קטן יותר בצורת לב (בערך 1 1/2 אינץ'), גזרו את המרכזים ממחצית העוגיות (תוכלו לגלגל מחדש את המרכזים והשאריות).
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
9
מניחים את העוגיות, במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה, על ניירות אפייה ואופים 2 גיליונות בכל פעם עד שהקצוות מזהיבים, 12 עד 15 דקות, ומסובבים את הסדינים באמצע הדרך. מצננים על מתלי תיל.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מנפים סוכר של קונדיטורים מעל העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גליל פירותגליל פירות
11
מורחים 1 כפית משמר פטל באופן שווה על כל עוגיית לב שלמה, ומשאירים גבול קל סביב הקצה; למעלה עם עוגיות הלב החתוכות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
צילום: אלן פן

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

עוגיית לינצר עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "