עוגיות לינזר
מתכון עוגיות לינזר יכול להתבצע בערך 2 שעות ו 18 דקות. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם שקדים, חמאה, שימורי פטל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 17%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לינזר אוגן (עיני לינזר הלא הן טארטות לינזר או עוגיות לינזר), עוגיות לינזר, ו עוגיות לינזר.
הוראות
מקם מתלים בשליש התחתון והעליון של התנור ומחמם מראש ל -350 מעלות.
מניחים את השקדים והפקאנים על תבנית עם נייר אפייה; טוסט על מתלה התנור העליון עד להשחמה קלה וריחנית, כ-8 דקות.
מניחים להתקרר ואז דופקים במעבד מזון עם 1/4 כוס סוכר מגורען עד לטחינה דקה. (אל תעבדו יתר על המידה או שהתערובת תהפוך לעיסה.) כבה את התנור.
הקציפו את הקמח, הקינמון, הל והמלח בקערה בינונית. הניחו בצד.
בעזרת מיקסר מקציפים בקערה גדולה את החמאה ואת 1 1/4 כוסות הסוכר הנותרות עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מקציפים פנימה את תמצית הווניל, החלמונים וגרידת הלימון והתפוז; מוסיפים את האגוזים הטחונים.
מוסיפים את תערובת הקמח, מערבבים רק עד להטמעה (אל תערבבו יתר על המידה). מחלקים את הבצק ל -2 חלקים; מניחים 1 חתיכה בין 2 גיליונות נייר קלף מקומחים קלות ומגלגלים לריבוע בגודל 14 אינץ', בעובי של כ-1/4 אינץ'. חוזרים על הפעולה עם חתיכת הבצק השנייה. מקררים את שני המלבנים, מכוסים בסדינים קלף, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
חותכים את הבצק ללבבות בעזרת חותך עוגיות בצורת לב בגודל 2 1/4 עד 2 1/2 אינץ'. בעזרת חותך קטן יותר בצורת לב (בערך 1 1/2 אינץ'), גזרו את המרכזים ממחצית העוגיות (תוכלו לגלגל מחדש את המרכזים והשאריות).
מניחים את העוגיות, במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה, על ניירות אפייה ואופים 2 גיליונות בכל פעם עד שהקצוות מזהיבים, 12 עד 15 דקות, ומסובבים את הסדינים באמצע הדרך. מצננים על מתלי תיל.
מנפים סוכר של קונדיטורים מעל העוגיות.
מורחים 1 כפית משמר פטל באופן שווה על כל עוגיית לב שלמה, ומשאירים גבול קל סביב הקצה; למעלה עם עוגיות הלב החתוכות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti
עוגיית לינצר עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "