עוגיות מדלן אגוזי לוז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגיות מדלן אגוזי לוז. מתכון זה משמש 24. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 82 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים, חמאה, סוכר של קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו עוגיות מדלן, מאייר לימון מדלן עוגיות, ו כריכי גלידת אגוזי לוז ללא חלב עם עוגיות אגוזי לוז ללא דגנים עבור מתכונים דומים.
הוראות
במעבד מזון שלבו את אגוזי הלוז והסוכר של הקונדיטורים; מכסים ומעבדים עד שאגוזים קצוצים דק. הניחו בצד. ממיסים 1 כף חמאה.
מברישים שתי מחבתות מדלן בחמאה. אבק עם 2 כפות קמח; הקש על מחבתות כדי להסיר עודפי קמח והניח בצד.
מניחים את יתרת החמאה בסיר. ממיסים על אש נמוכה במשך 4-5 דקות או עד לקבלת צבע ענבר בהיר; מניחים בצד להתקרר.
בקערה גדולה מקציפים חלמונים וסוכר עד לקבלת צבע לימון סמיך וחיוור. מערבבים פנימה חמאה מומסת ווניל.
שלב את אבקת האפייה,המלח והקמח שנותר; מערבבים לתערובת חמאה רק עד לאיחוד. בקערה קטנה מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה. מקפלים בעדינות תערובת אגוזים שמורה.
עם כף, למלא מחבתות מוכן שני שלישים מלא.
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 18-20 דקות או עד להזהבה. מצננים 2 דקות לפני שהופכים מחבתות על מדפי תיל להסרת עוגיות. מגניב לגמרי. אבק קלות עם סוכר קונדיטורים נוסף אם תרצה בכך.