קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות מוכות בירה

עוגיות מוכות בירה
המתכון בראוניז מוכה בירה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -40 דקות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 220 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך בירה, בראוני פרימיום העליון המקורי לערבב, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו בקלה מוכה בירה, בקלה מוכה בירה, ו בקלה מוכה בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 8 או 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם קיצור או ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים בראוני, שקית של סירופ שוקולד, מים, 1/4 כוס שמן והביצה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי לא אפוי (9 אינץ')קרום פאי לא אפוי (9 אינץ')
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
תערובת בראוניתערובת בראוני
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מורחים את הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים מחבת 8 אינץ 38 עד 40 דקות, מחבת 9 אינץ 34 עד 37 דקות, או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של מחבת יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה קירור, על 1 שעה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות.
5
בתנור הולנדי 5-ליטר או סיר כבד, מחממים שמן 2 עד 3 אינץ ' עד 350 ° F. בקערה בינונית, מערבבים קמח, אבקת אפייה, 1 כפית מלח והבירה עם ויסקי עד חלקה. עבודה בקבוצות קטנות, לטבול בראוניז לתוך הבלילה. מטגנים בשמן חם על 2 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קיצור טבעיקיצור טבעי
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מסננים על מגבות נייר; מפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה