עוגיות מולסה
אם יש לכם קיצור ירקות, סוכר חום, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו 10 ימים של עוגיות: עוגיות לעיסה, עוגיות מולסה, ו עוגיות מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב סוכר חום וקיצור בקערה גדולה; הכה עם מערבל במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים דבשה וביצה; מכים היטב. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח), ערבוב עם מקצף.
להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר; להכות במהירות נמוכה רק עד מעורבב. לכסות ולהקפיא 1 שעה.
מניחים סוכר מגורען בקערה קטנה אחרת. קל מעיל ידיים עם ספריי בישול. לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'. לטבול צד אחד של כל כדור במים; לטבול צד רטוב בסוכר.
מקום כדורים, צד סוכר למעלה, 1 אינץ ' זה מזה, על גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול.
הסר מן המחבתות; מגניב על מדפים חוט.