עוגיות מזל טוב
עוגיות מזל טוב דורשות בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 185 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו קמח, על ידי רצועות הון 1 / אינץ', סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום כף ציון של 11%. מתכונים דומים: עוגיות מזל טוב ועידוד, מרק מזל טוב ליום השנה החדשה, ו מזל טוב ספריבס חמוץ מתוק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות פ. משמנים גיליון עוגיות ביסודיות.
מקציפים את החלבונים במהירות נמוכה עד שהם בהירים ומקציפים. מערבבים פנימה את הסוכר וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות רכות.
יוצקים פנימה את החמאה המומסת, הקמח, המלח והתמציות; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. זרוק כף מהבלילה על דף העוגיות המוכן. בעזרת גב כף מורחים את הבלילה באופן שווה לסיבובים דקים מאוד בגודל 3 אינץ'. לחלופין, להשתמש במכסה של צנצנת עם מעגל 3 אינץ ' אגרוף החוצה כתבנית, לשפוך את הבלילה בזירה, ולהסיר. מכיוון שאתה חייב לעבוד במהירות כדי לעצב את העוגיות האלה, אופים רק 3 בכל פעם.
אופים כ -5 עד 8 דקות או עד שהקצוות בצבע זהוב בהיר.
מוציאים את העוגיות בעזרת מרית ומניחים על משטח עבודה.
הניחו הון באמצע התחתון של העוגיה, ובזהירות (הם יהיו חמים) לקפל לשניים לעשות חצי מעגל. כופפו את הקצוות זה כלפי זה כדי ליצור סהר. גרור את הקפל על שפת כוס מדידה קטנה, כשהקצוות פונים כלפי מטה. מגניב מיני מאפין פחיות להחזיק צורת עד פריך. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה.