עוגיות מזל כל כך קלות
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות מזל, עוגיות מזל, ו עוגיות מזל אגוזי לוז.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גליונות עוגיות גריז, או קו עם נייר קלף. הכן עתידות על פיסות נייר קטנות.
בקערת זכוכית או מתכת גדולה, מקציפים חלבונים ביצה וסוכר במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי עד מוקצף, על 2 דקות. להפחית את המהירות נמוכה, ומערבבים חמאה מומסת, וניל, תמצית שקדים, מים וקמח אחד בכל פעם, ערבוב גם אחרי כל אחד. עקביות צריכה להידמות הבלילה פנקייק. כפית את הבלילה לתוך עיגולים 3 אינץ ' על דפי אפייה מוכנים. השאר מקום בין להתפשטות.
אופים במשך 5 עד 7 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקצוות מתחילים חום מעט. הסר במהירות אחד בכל פעם, למקם הודעה במרכז, לקפל במחצית. מקפלים את הקצוות של המחצית יחד לצורת נעל סוס. אם הם נפתחים, מניחים אותם בקופסת מאפין להתקרר עד לסט.