עוגיות מייר לימון ופלפל שחור
מתכון זה מספק 40 מנות. עם 64 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, פלפל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו קרם מאייר לימון ופלפל שחור קיש, בקלה שחור צרוב עם ריזוטו לימון מאייר וגרמולטה, ו סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל) (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הקמח, גרידה, אבקת אפייה, פלפל, ומלח בקערה בינונית כדי לשבור את כל גושים; להפריש.
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד מואר בצבע ורך, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.להחזיר את המיקסר למהירות בינונית, להוסיף את הביצה ווניל, והכה עד incorporated. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.הפעל את המיקסר למהירות נמוכה ולהוסיף לאט בתערובת הקמח השמור.
מערבבים עד רק incorporated.הפוך את הבצק על משטח עבודה נקי ומחלק אותו לשניים.
רול כל חלק לתוך יומן על 1 1/2 אינץ ' בקוטר. לעטוף כל יומן בחוזקה בניילון נצמד ולקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות ועד 3 ימים.כאשר מוכן לאפות את העוגיות, לחמם את התנור ל 177° ולסדר את המדפים לחלק את התנור לשלישים.
הסר את יומני הבצק מהמקרר, הסר את גלישת הפלסטיק ופרוס את הבצק לכדורים בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים את הסיבובים על 1/2 אינץ ' בנפרד על 2 דפי אפייה (כ 20 עוגיות לכל גיליון).
מניחים את שני הסדינים בתנור ואופים במשך 6 דקות. סובב את סדיני האפייה מלפנים ומאחור עד למטה ואופים עד שהקצוות של העוגיות מוצקים אך צמרות עדיין רכות, כ-6 עד 7 דקות יותר.
מניחים את דפי האפייה על מדפי תיל ולתת להם להתקרר במשך 5 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להעביר את העוגיות אל מתלים חוט להתקרר לחלוטין.