עוגיות מיני לינזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות מיני Linzer. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 154 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, שימורי פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), עוגיות לינזר, ו עוגיות לינזר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לערבב יחד את החמאה והסוכר עד שהם פשוט משולבים.
תוסיף את הוניל. בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח והמלח, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת חמאה וסוכר.
מערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מתחיל לבוא יחד. לזרוק על משטח מאובק עם קמח וצורה לתוך דיסק שטוח. לעטוף בניילון וצינה במשך 30 דקות.
מגלגלים את הבצק בעובי 1/4 אינץ 'וחותכים 2 סיבובים 3/4 אינץ' עם חותך רגיל או מחורץ. עם 1/2 של הסיבובים, לחתוך חור מאמצע כל סיבוב עם חותך לב או עלה בצורת.
מניחים את כל העוגיות על תבנית אפייה ungreased ומקררים במשך 15 דקות.
אופים את העוגיות במשך 20 עד 25 דקות, עד הקצוות מתחילים חום. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מורחים ריבת פטל בצד השטוח של כל עוגייה מוצקה. אבק החלק העליון של עוגיות לחתוך החוצה עם סוכר קונדיטורים ולחץ על הצדדים השטוחים יחד, עם פטל משמר באמצע ואת הסוכר ' קונדיטורים על הדף.