עוגיות מנטה שמרוק
עוגיות מנטה שמרוק הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 227 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, ביצה, סוכר צבעוני וצבעי מאכל. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. נסו מילקשייק דק מנטה שמרוק, קאפקייקס שמרוק שוקולד-מנטה, ו שייק שמרוק שוקולד מנטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה את הביצה, התמצית וצבעי המאכל.
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מעצבים לשלושה 8 אינץ'. יומנים; מגלגלים בסוכר צבעוני. לעטוף כל בניילון נצמד; במקרר למשך 2 שעות או עד המשרד.
לגולל ולחתוך לתוך 1/4-ב. פרוסות. ליצירת שמרוקים, הניחו שלוש פרוסות כשהצדדים נוגעים 1 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים. השתמש בחלק פרוסה אחרת עבור גזע.
אופים בחום של 350 למשך 12-14 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
ניתן לשלב עוגיות עם שרי שמנת, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.