אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוגיות מפלצת עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 202 קלוריות. 91 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש בידכם סודה לשתייה, חמאת בוטנים שמנת, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אצווה המפלצת של ניף של עוגיות מפלצת, עוגיות מפלצת, ו עוגיות מפלצת.
הוראות
1
חממו את התנור ל -350 מעלות פרנהייט. מרפדים דפי עוגיות בנייר אפייה או מחצלות אפייה ללא מקל.
מערבבים היטב. מערבבים פנימה את סוכריות השוקולד, השוקולד צ ' יפס, הצימוקים, אם משתמשים, סודה לשתייה ושיבולת שועל. זרוק על ידי כפות 2 סנטימטרים זה מזה על דפי העוגיות המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות שוקולד
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטורים
שיבולת שועל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים 8 עד 10 דקות. אל תאפו יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מניחים לעמוד כ -3 דקות לפני שמעבירים למתלים לצינון. כשהוא קריר, יש לאחסן בשקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "