קושיקשה
מוכן ב23 דק.
מנות36
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות מפלצת

עוגיות מפלצת
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוגיות מפלצת עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 202 קלוריות. 91 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש בידכם סודה לשתייה, חמאת בוטנים שמנת, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אצווה המפלצת של ניף של עוגיות מפלצת, עוגיות מפלצת, ו עוגיות מפלצת.

הוראות

1
חממו את התנור ל -350 מעלות פרנהייט. מרפדים דפי עוגיות בנייר אפייה או מחצלות אפייה ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערת ערבוב גדולה מאוד, שלבו את הביצים והסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מערבבים היטב.
4
מוסיפים את המלח, הווניל, חמאת הבוטנים והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מערבבים היטב. מערבבים פנימה את סוכריות השוקולד, השוקולד צ ' יפס, הצימוקים, אם משתמשים, סודה לשתייה ושיבולת שועל. זרוק על ידי כפות 2 סנטימטרים זה מזה על דפי העוגיות המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות שוקולדסוכריות שוקולד
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שיבולת שועלשיבולת שועל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים 8 עד 10 דקות. אל תאפו יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מניחים לעמוד כ -3 דקות לפני שמעבירים למתלים לצינון. כשהוא קריר, יש לאחסן בשקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "