עוגיות מרווה וגבינה
מרווה וביסקוויטים גבינה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 105 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, פלפל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, עוגיות חמאה מרווה, ו ביסקוויטים מרווה קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; לחתוך במרגרינה עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים חלב וגבינה, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
מפזרים 1 1/2 כפיות קמח על פני השטח עבודה. להפוך את הבצק על משטח מקומח, ללוש 10 עד 12 פעמים.
רול בצק לעובי 1/2 אינץ'; לחתוך לתוך סיבובים באמצעות חותך ביסקוויט 2 אינץ'.
מניחים סיבובים על תבנית אפייה ungreased.
אופים ב 450 במשך 8 עד 10 דקות או עד ביסקוויטים הם זהובים.
טיפ: להצלחה באפייה, השתמש בשיטה זו כדי למדוד נכון את הקמח: Fluff את הקמח עם מזלג, כף קלות אותו לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם קצה ישר.