קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 49 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות משמש ואגוזים עם ציפוי Amaretto

עוגיות משמש ואגוזים עם ציפוי Amaretto
אם יש לך ליקר שקדים, סוכר ממתקים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות משמש ואגוזים עם ציפוי Amaretto, עוגיות משמש אמרטו, ו עוגיות שיבולת שועל משמש אמרטו עבור # Cookielicious (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוגיות: בקערה גדולה, להכות את החמאה, סוכר, וניל, קינמון, ומלח עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 2 דקות. הכה בביצה. מערבבים בקמח עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים את משמשים, שקדים, צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את הבצק לסדין של ניילון נצמד וצורה לתוך יומן, על 12 אינץ 'ארוך 1/2 אינץ' בקוטר. לעטוף את הבצק בפלסטיק ומקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה כבדים עם נייר קלף.
5
חותכים את יומן הבצק לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את העוגיות אל דפי האפייה מוכנים, מרווחים באופן שווה זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים עד שהעוגיות מוזהבות בקצוות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
להעביר את העוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים את הסוכר ' ממתקים בקערת ערבוב בינונית. בהדרגה לטאטא את הליקר בטעם שקדים, עד שהתערובת היא של עקביות מטפטפת.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את מתלה החוט מעל תבנית אפייה. באמצעות כף או מזלג, לטפטף את העוגיות עם הדובדבן, המאפשר כל ציפוי עודף לטפטף על תבנית האפייה. אפשר הדובדבן להגדיר לפני ההגשה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך