אם יש לך ליקר שקדים, סוכר ממתקים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות משמש ואגוזים עם ציפוי Amaretto, עוגיות משמש אמרטו, ו עוגיות שיבולת שועל משמש אמרטו עבור # Cookielicious (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור העוגיות: בקערה גדולה, להכות את החמאה, סוכר, וניל, קינמון, ומלח עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 2 דקות. הכה בביצה. מערבבים בקמח עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים את משמשים, שקדים, צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את הבצק לסדין של ניילון נצמד וצורה לתוך יומן, על 12 אינץ 'ארוך 1/2 אינץ' בקוטר. לעטוף את הבצק בפלסטיק ומקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה כבדים עם נייר קלף.
5
חותכים את יומן הבצק לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את העוגיות אל דפי האפייה מוכנים, מרווחים באופן שווה זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים עד שהעוגיות מוזהבות בקצוות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
להעביר את העוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים את הסוכר ' ממתקים בקערת ערבוב בינונית. בהדרגה לטאטא את הליקר בטעם שקדים, עד שהתערובת היא של עקביות מטפטפת.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את מתלה החוט מעל תבנית אפייה. באמצעות כף או מזלג, לטפטף את העוגיות עם הדובדבן, המאפשר כל ציפוי עודף לטפטף על תבנית האפייה. אפשר הדובדבן להגדיר לפני ההגשה, כ -30 דקות.