עוגיות משמש ואגוזים עם ציפוי Amaretto
אם יש לך ליקר שקדים, סוכר ממתקים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות משמש ואגוזים עם ציפוי Amaretto, עוגיות משמש אמרטו, ו עוגיות שיבולת שועל משמש אמרטו עבור # Cookielicious (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגיות: בקערה גדולה, להכות את החמאה, סוכר, וניל, קינמון, ומלח עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 2 דקות. הכה בביצה. מערבבים בקמח עד רק מעורבב.
מערבבים את משמשים, שקדים, צנוברים.
מעבירים את הבצק לסדין של ניילון נצמד וצורה לתוך יומן, על 12 אינץ 'ארוך 1/2 אינץ' בקוטר. לעטוף את הבצק בפלסטיק ומקרר במשך 2 שעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה כבדים עם נייר קלף.
חותכים את יומן הבצק לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מעבירים את העוגיות אל דפי האפייה מוכנים, מרווחים באופן שווה זה מזה.
אופים עד שהעוגיות מוזהבות בקצוות, כ -15 דקות.
להעביר את העוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני הדובדבן.
מניחים את הסוכר ' ממתקים בקערת ערבוב בינונית. בהדרגה לטאטא את הליקר בטעם שקדים, עד שהתערובת היא של עקביות מטפטפת.
מניחים את מתלה החוט מעל תבנית אפייה. באמצעות כף או מזלג, לטפטף את העוגיות עם הדובדבן, המאפשר כל ציפוי עודף לטפטף על תבנית האפייה. אפשר הדובדבן להגדיר לפני ההגשה, כ -30 דקות.