עוגיות סוכר עם כיסי קרמל וטפטוף שוקולד
עוגיות סוכר עם כיסי קרמל וטפטוף שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 333 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך סוכר מגורען, קמח, חלב ghirardelli & שוקולד קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 52 דקות. . מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת עם טפטוף יוגורט לימון {ללא גלוטן וסוכר נמוך}, עוגיות שוקולד עם מילוי קרמל, ו אגוזי לוז שוקולד וקרמל ממולאים עוגיות בראוני עם סוכר רימון.
הוראות
בקערה גדולה, לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי על בינוני עד מהירות גבוהה במשך 30 שניות.
מוסיפים סוכר, אבקת אפייה ומלח. לנצח עד בשילוב, גירוד קערה מדי פעם. הכה בביצה, חלב, ווניל עד בשילוב. הכה בכמה שיותר מהקמח ככל שאתה יכול עם המיקסר. מערבבים בכל קמח שנותר עם מרית או כף עץ. מחלקים בצק לשניים. מכסים ומצוננים במשך 2 שעות או עד הבצק קל להתמודד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F. גליונות עוגיות קו עם נייר קלף או לסכל; להפריש. על משטח מקומח קלות, מגלגלים חצי מהבצק לריבוע 9x8 אינץ'. עם גלגל מאפה או חותך פיצה, לחתוך לשמונה מלבנים 4-1/2x2 אינץ'.
מניחים שוקולד Ghirardelli חלב & קרמל ריבועי™ ליד קצה אחד של כל מלבן. מביאים את רצועת הבצק מעלה ומעל כיכר השוקולד, צובטים בצק כדי לסגור את כיכר השוקולד.
מניחים על סדינים מוכנים עוגיות. חזור עם בצק הנותרים ריבועי שוקולד.
אופים במשך 12 דקות או עד הקצוות הם המשרד משחימים קלות מאוד.
להעביר עוגיות למתלה תיל; מגניב.
בינתיים, עבור טפטוף שוקולד, בקערה קטנה בטוחה למיקרוגל, לשלב את Ghirardelli® 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס וקיצור. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה.
הסר ומערבב. אם השוקולד לא נמס, חזור למיקרוגל וחזור על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. מערבבים עד חלקה.
כפית את טפטוף השוקולד על עוגיות.
תן עוגיות לעמוד במקפיא או בטמפרטורת החדר עד טפטוף מוגדר.
ליהנות באופן מיידי, לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, או להקפיא עד 3 חודשים.