קושימומחה
מוכן ב1 ש, 52 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות סוכר עם כיסי קרמל וטפטוף שוקולד

עוגיות סוכר עם כיסי קרמל וטפטוף שוקולד
עוגיות סוכר עם כיסי קרמל וטפטוף שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 333 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך סוכר מגורען, קמח, חלב ghirardelli & שוקולד קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 52 דקות. . מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת עם טפטוף יוגורט לימון {ללא גלוטן וסוכר נמוך}, עוגיות שוקולד עם מילוי קרמל, ו אגוזי לוז שוקולד וקרמל ממולאים עוגיות בראוני עם סוכר רימון.

הוראות

1
בקערה גדולה, לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי על בינוני עד מהירות גבוהה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים סוכר, אבקת אפייה ומלח. לנצח עד בשילוב, גירוד קערה מדי פעם. הכה בביצה, חלב, ווניל עד בשילוב. הכה בכמה שיותר מהקמח ככל שאתה יכול עם המיקסר. מערבבים בכל קמח שנותר עם מרית או כף עץ. מחלקים בצק לשניים. מכסים ומצוננים במשך 2 שעות או עד הבצק קל להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F. גליונות עוגיות קו עם נייר קלף או לסכל; להפריש. על משטח מקומח קלות, מגלגלים חצי מהבצק לריבוע 9x8 אינץ'. עם גלגל מאפה או חותך פיצה, לחתוך לשמונה מלבנים 4-1/2x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים שוקולד Ghirardelli חלב & קרמל ריבועי™ ליד קצה אחד של כל מלבן. מביאים את רצועת הבצק מעלה ומעל כיכר השוקולד, צובטים בצק כדי לסגור את כיכר השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
מניחים על סדינים מוכנים עוגיות. חזור עם בצק הנותרים ריבועי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים במשך 12 דקות או עד הקצוות הם המשרד משחימים קלות מאוד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
להעביר עוגיות למתלה תיל; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
בינתיים, עבור טפטוף שוקולד, בקערה קטנה בטוחה למיקרוגל, לשלב את Ghirardelli® 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס וקיצור. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הסר ומערבב. אם השוקולד לא נמס, חזור למיקרוגל וחזור על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
10
כפית את טפטוף השוקולד על עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
11
תן עוגיות לעמוד במקפיא או בטמפרטורת החדר עד טפטוף מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
12
ליהנות באופן מיידי, לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, או להקפיא עד 3 חודשים.