קושימומחה
מוכן ב1 ש, 52 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות סוכר עם כיסי קרמל וטפטוף שוקולד

עוגיות סוכר עם כיסי קרמל וטפטוף שוקולד
עוגיות סוכר עם כיסי קרמל וטפטוף שוקולד עשויות להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 52 דקות. אם יש לכם קיצור, תמצית ונילן, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת עם טפטוף יוגורט לימון {ללא גלוטן וסוכר נמוך}, עוגיות סוכר שוקולד מלאות קרמל, ו עוגיות בראוניז ממולאות אגוזי לוז וקרמל עם סוכר רימונים.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים חמאה במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד גבוהה למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מוסיפים סוכר, אבקת אפייה ומלח. מקציפים עד לאיחוד, מגרדים קערה מדי פעם. מקציפים פנימה ביצה, חלב ווניל עד לאיחוד. מקציפים כמה שיותר מהקמח בעזרת המיקסר. מערבבים פנימה את כל הקמח שנותר בעזרת מרית או כף עץ. מחלקים בצק לשניים. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד שהבצק קל לטפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ונילוניל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מחממים תנור ל 375 מעלות פ. קו יריעות עוגיות בנייר אפייה או בנייר כסף; מניחים בצד. על משטח מקומח קלות מרדדים חצי מהבצק לריבוע בגודל 9 על 8 אינץ'. בעזרת גלגל מאפה או חותך פיצה חותכים לשמונה מלבנים בגודל 4-1/2 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
חותך פיצהחותך פיצה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
4
מניחים ריבועי חלב וקרמל של ג ' ירארדלי. שוקולד ליד קצה אחד של כל מלבן. הביאו את רצועת הבצק למעלה ומעל ריבוע השוקולד, צבטו בצק כדי לסגור את ריבוע השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרמלקרמל
בצקבצק
חלבחלב
5
מניחים על דפי עוגיות מוכנים. חזור על הפעולה עם ריבועי הבצק והשוקולד שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 12 דקות או עד שהקצוות יציבים ומשחימים קלות מאוד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מעבירים עוגיות לרשת; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
8
בינתיים, לטפטוף השוקולד, בקערה קטנה חסינת מיקרוגל, שלבו את הג 'ירארדלי 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ' יפס וקיצור. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
קיצורקיצור
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
9
מוציאים ומערבבים. אם שוקולד הוא לא נמס, לחזור מיקרוגל וחזור חימום צעד, ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע לוהט. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
10
כף את טפטוף השוקולד מעל עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
11
תנו לעוגיות לעמוד במקפיא או בטמפרטורת החדר עד שהטפטוף מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
12
תיהנו מיד, יש לאחסן בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, או להקפיא עד 3 חודשים.