קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות סנדוויץ' קרמל

עוגיות סנדוויץ' קרמל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 290 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנפלור, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Alfajores-עוגיות סנדוויץ 'דולצ' ה, Alfajores (עוגיות סנדוויץ ' Dulce de Leche), ו Alfajores / עוגיות סנדוויצ'ים דולצ' ה.

הוראות

1
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חלמונים, ביצה שלמה, רום ווניל ומכים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
דבש הדריםדבש הדרים
3
בקערה אחרת, מערבבים 2 כוסות קמח, עמילן תירס ואבקת אפייה. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מחלקים בצק לשניים. לשטח כל חלק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד, להקפיא עד המשרד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לפתוח בצק. על משטח מקומח קלות, עם מערוך מקומח, לגלגל דיסק אחד בכל פעם לבערך 1/8 אינץ'. עם חותך עגול 2-3 אינץ ' מקורנת, לגזור עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מקום על 1 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות. לאסוף בצק עודף לתוך כדור, reroll, לגזור עוגיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים בתנור 350 עד הקצוות עוגיות זהובים, על 10 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תן לעוגיות להתקרר על גיליונות במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמש במרית רחבה כדי להעביר אותם למדפים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
הפעל חצי את הצד התחתון של העוגיות ולהפיץ כל אחד עם כ 1 כף דולצ ' ה דה leche. למעלה עם עוגיות שנותרו, למטה בצד התחתון.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מניחים קוקוס בקערה רדודה. בעדינות לסחוט כל כריך עד מילוי מתחיל להראות בקצוות, ואז לגלגל את הקצוות בקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך