עוגיות ספלי חמאת בוטנים
זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . נסו בראוניז מעורבבים בחמאת בוטנים, בראוניז עם בננה קלויה מקורמל עם חמאת בוטנים, ו עוגיות ושמנת מעורבבות בראוניז עם חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים בראוני לערבב, שמן צמחי, 2 ביצים, ומים בקערת ערבוב גדולה עד לשלב בעדינות לערבב את כוסות חמאת בוטנים קצוצים לתוך הבלילה.
מקציפים חמאת בוטנים, סוכר, חמאה, קמח, תמצית וניל, וביצה 1 יחד בקערה עם מיקסר חשמלי עד לשלב ביסודיות.
מורחים חצי הבלילה בראוני לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן העליון עם 1/4 כוס תערובת חמאת בוטנים דפוס אפילו.
יוצקים את הבלילה בראוני הנותרים בין הבובות. השתמש בסכין כדי לסובב קלות את תערובת חמאת בוטנים לתוך הבלילה בראוני; לא overmix.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז הבראוניז יוצא עם פירורים לחים, 30 עד 40 דקות. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.