עוגיות סרגל תאריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות תאריך בר. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות ותאספי את התאריכים, סוכר חום חזק, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגיות תאריך וצימוקים מתובל (Aka Hermit Cookies), עוגיות תאריך ואגוזים, ו עוגיות תאריך לעיסה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בסיר בינוני לא מגיב על אש נמוכה, לשלב תאריכים, סוכר מגורען, ומים. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 15 דקות. מגניב לגמרי. בקערה גדולה או קערה של מיקסר חשמלי, מניחים סוכר חום, קמח, סודה לשתיה, מלח, ושיבולת שועל.
מערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב. בעוד מיקסר פועל, להוסיף חמאה, 1 חתיכה או 2 בכל פעם.
מערבבים עד פירור כמו, עם כמה גושי חמאה לא גדול יותר מאשר גודל אפונה.
באמצעות הידיים, הקש ושטח חצי תערובת פירור לתוך מחבת משומן 9 על ידי 13 אינץ'.
מורחים מקורר מילוי על קרום. מכסים בתערובת פירורים נותרת, לטפוח קלות.
אופים עד השחמה קלה, 25 עד 35 דקות. מגניב מעט לחתוך לסורגים בעוד עדיין במחבת. הסר בעדינות מוטות לחתוך מחבת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. ברים תאריך, מאוחסן במיכל אטום, להכניס למקרר להקפיא היטב.