עוגיות שוקולד צ'יפס בצק עוגיות עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן צמחי, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הוא מובא אליכם ע " י "טירוף העוגיות". עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגיות עוגיות עוגיות שוקולד צ'יפס, עוגיות עוגיות עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגיות עוגיות עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת אינץ עם רדיד שחרור או parchment.In סיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר ומבשלים בעדינות, ערבוב כל הזמן, במשך כ 1 דקה או עד סוכר נמס תערובת לוקח על ברק נחמד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים קקאו ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
3
הסר מהחום.
4
בואו מגניב במשך כ 5 דקות, ואז מערבבים את המלח ואבקת אפייה. מערבבים את הביצים (אחד אחד), ולאחר מכן להוסיף את וניל, קמח ושוקולד צ 'יפס (לוודא הבלילה הוא מגניב לפני הוספת צ' יפס).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
(צינור גדול)
5
מורחים את הבלילה במחבת ואופים במשך 25-30 דקות או עד בראוניז נקבעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תן לבראוניז להתקרר על מדף לפחות חצי שעה.הכן מילוי. מקציפים יחד חמאה, מלח (אם משתמשים), סוכרים, חלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
7
מוסיפים קמח ומערבבים עד הקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
8
מורחים תערובת זו על בראוניז מקורר ומניחים במקרר במשך כ -30 דקות כדי לעזור המשרד dough.In קערה בטוחה למיקרוגל או בדוד כפול, ממיסים שוקולד וחמאה. אם משתמשים במיקרוגל, לשלב שוקולד וחמאה ומיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות. מערבבים וחוזרים עד שנמסו.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מורחים תערובת שוקולד מומסת על בצק עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זילוף בצורת לב
10
מפזרים אגוזי מלך מעל. אפשר שוקולד להגדיר, ואז להרים מן המחבת לחתוך לתוך ברים.