קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות עוגיות עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות עוגיות עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגיות שוקולד צ'יפס בצק עוגיות עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן צמחי, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הוא מובא אליכם ע " י "טירוף העוגיות". עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגיות עוגיות עוגיות שוקולד צ'יפס, עוגיות עוגיות עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגיות עוגיות עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת אינץ עם רדיד שחרור או parchment.In סיר 3 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר ומבשלים בעדינות, ערבוב כל הזמן, במשך כ 1 דקה או עד סוכר נמס תערובת לוקח על ברק נחמד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים קקאו ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
3
הסר מהחום.
4
בואו מגניב במשך כ 5 דקות, ואז מערבבים את המלח ואבקת אפייה. מערבבים את הביצים (אחד אחד), ולאחר מכן להוסיף את וניל, קמח ושוקולד צ 'יפס (לוודא הבלילה הוא מגניב לפני הוספת צ' יפס).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מורחים את הבלילה במחבת ואופים במשך 25-30 דקות או עד בראוניז נקבעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תן לבראוניז להתקרר על מדף לפחות חצי שעה.הכן מילוי. מקציפים יחד חמאה, מלח (אם משתמשים), סוכרים, חלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מוסיפים קמח ומערבבים עד הקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
מורחים תערובת זו על בראוניז מקורר ומניחים במקרר במשך כ -30 דקות כדי לעזור המשרד dough.In קערה בטוחה למיקרוגל או בדוד כפול, ממיסים שוקולד וחמאה. אם משתמשים במיקרוגל, לשלב שוקולד וחמאה ומיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות. מערבבים וחוזרים עד שנמסו.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מורחים תערובת שוקולד מומסת על בצק עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
10
מפזרים אגוזי מלך מעל. אפשר שוקולד להגדיר, ואז להרים מן המחבת לחתוך לתוך ברים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בכפיות קלות וסחףקמח לכל מטרה, בכפיות קלות וסחף11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום, ארוזסוכר חום, ארוז4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)6(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתהליך הולנדי או קקאו תהליך הולנדי או קקאו "כהה" של הרשי3(חוֹרֶף)שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק1כפית מלח scant (להשמיט אם באמצעות חמאה מומלחת)כפית מלח scant (להשמיט אם באמצעות חמאה מומלחת)11 קילו קישואים,מלח - אם באמצעות חמאה מומלחת רגילה, ירידה ל 1/2 כפיתמלח - אם באמצעות חמאה מומלחת רגילה, ירידה ל 1/2 כפית2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפצפוצי שוקולד חצי מתוקיםפצפוצי שוקולד חצי מתוקים12(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי2(יכול להיות או להרחיק)חמאה או שמן צמחיחמאה או שמן צמחי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקלוי קלוי אגוזי מלך קצוציםקלוי קלוי אגוזי מלך קצוצים