עוגיות עלה שקדים קר
עוגיות עלה שקדים קר הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 42 מנות. עם 308 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך תמצית שקדים, סוכר מגורען, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כריך מלפפון ושמיר / Lipton Pure Leaf אייס תה, חסה ירוקה, רימון וסלט שקדים, ו עלי ים מוקפצים (עלי בטטה) עם בלאקן (שרימפס הרשות הפלסטינית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 5 דקות או עד אור ורך. הכה בוניל, 1/2 כפית של תמצית שקדים והביצה. במהירות נמוכה, בהדרגה לנצח קמח ומלח עד מעורבב. לעטוף בצק בניילון נצמד; לקרר 1 שעה או עד מוצק עדיין גמיש.
מחממים תנור ל 350 ° F. על משטח מקומח קלות, מגלגלים בצק לעובי 1/4 אינץ'.
חותכים עם חותכי עלה 3 אינץ ' בצורת. על יריעות עוגיות ungreased, מקום מגזרות 1 אינץ ' זה מזה.
אופים 12 עד 14 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב 2 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי.
בקערה גדולה, לנצח אבקת סוכר, אבקת מרנג, 6 כפות של המים הנותרים 1 כפית שקדים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב. גוון 1/2 כוס זיגוג עם חום להדביק צבע מזון. מכסים בחוזקה בניילון נצמד; מניחים בצד. מערבבים הנותרים 1 כף מים לתוך הדובדבן שנותר. מחלקים וגוונים עם צבעי מזון הדבק הרצוי. מקטרת או מורחת ציפוי לעוגיות. השתמש בזיגוג חום שמור מתאר לקשט עלים.