עוגיות פאדג'וגלידת מנטה
מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם עלי נענע קלים, מלח כשר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס וגלידת מנטה כריכים, מנטה שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים, ו שוקולד צ'יפס חם עוגיות עוגיות בצק גלידה סנדוויץ.
הוראות
כדי להפוך את הגלידה: בסיר בינוני, כבד, לחמם את הקרם, חלב, נענע, ו 1/2 כוס הסוכר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד כמעט רותח. כבה את החום, לכסות את המחבת, ולתלות את המנטה בשמנת במשך 15 דקות. בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, את הנותרים 1/2 כוס סוכר, ואת המלח. לאט לאט לשפוך את הנוזל החם לתוך הביצים, לטאטא כמו שאתה שופך. להחזיר את התערובת למחבת ולבשל על חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית פלסטיק עמיד בחום או עץ, עד שהוא מגיע 79° ומעילים קלות את המרית. מסננים את התערובת לתוך קערה נקייה, זורק את המטבעה. להתקרר מעל אמבט קרח עד לטמפרטורת החדר. להכניס למקרר לפחות 4 שעות או עד לילה.
במעבד מזון, באמצעות פולסים on-off, לטחון את השוקולד לחתיכות קטנות.
שים את השוקולד בקערה במקפיא. חבוץ את בסיס הגלידה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מניחים את הגלידה בקערה עם השוקולד ומקפלים את השניים יחד. להקפיא עד scoopable, כ 4 שעות, בהתאם למקפיא שלך.
כדי להפוך את העוגיות: מחממים את התנור ל 350°f. קו 3 דפי אפייה עם נייר קלף. ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בדוד כפול על מים חמים. מערבבים לשלב.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה.
תוסיף את המלח. עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, מקציפים את הביצים, סוכר, ותמצית וניל יחד עד עבה. ביד, מערבבים את תערובת השוקולד המקורר. מערבבים את תערובת הקמח ולתת את שאר הבלילה עד שהוא מתעבה מעט. כמה זמן זה לוקח יהיה תלוי כמה חם השוקולד היה כאשר הוספת אותו. זה יכול לקחת בכל מקום בין 5-15 דקות.
באמצעות כדור גלידה 2 1/4 אינץ 'קוטר עבור כל עוגייה, לגרוף את הבלילה על המחבתות מוכן לפחות 2 אינץ' זה מזה. צריכות להיות לפחות 20 עוגיות.
אופים במשך כ 10 דקות, או עד צמרות לפצח. הם ייראו מסודרים וכבר לא נוצצים למעלה.
בואו מגניב ולאחר מכן להסיר אותם מן המחבתות עם מרית.
מניחים 10 של העוגיות, בצד התחתון למעלה, על גיליון אפייה מצופה קלף או נייר שעווה.
מניחים כף גלידה על גבי כל עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה ולחץ בעדינות על העוגייה העליונה כדי לדבוק בכריכים יחד.
מגישים מיד, או להקפיא עד מוכן לשרת.
מראש: עוגיות ניתן לעשות 1 יום לפני שאתה להרכיב את הכריכים. אחסן בטמפרטורת החדר עטוף בניילון נצמד.