קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגיות פאדג'וגלידת מנטה

עוגיות פאדג'וגלידת מנטה
מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם עלי נענע קלים, מלח כשר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס וגלידת מנטה כריכים, מנטה שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים, ו שוקולד צ'יפס חם עוגיות עוגיות בצק גלידה סנדוויץ.

הוראות

1
כדי להפוך את הגלידה: בסיר בינוני, כבד, לחמם את הקרם, חלב, נענע, ו 1/2 כוס הסוכר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד כמעט רותח. כבה את החום, לכסות את המחבת, ולתלות את המנטה בשמנת במשך 15 דקות. בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, את הנותרים 1/2 כוס סוכר, ואת המלח. לאט לאט לשפוך את הנוזל החם לתוך הביצים, לטאטא כמו שאתה שופך. להחזיר את התערובת למחבת ולבשל על חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית פלסטיק עמיד בחום או עץ, עד שהוא מגיע 79° ומעילים קלות את המרית. מסננים את התערובת לתוך קערה נקייה, זורק את המטבעה. להתקרר מעל אמבט קרח עד לטמפרטורת החדר. להכניס למקרר לפחות 4 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
במעבד מזון, באמצעות פולסים on-off, לטחון את השוקולד לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
שים את השוקולד בקערה במקפיא. חבוץ את בסיס הגלידה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את הגלידה בקערה עם השוקולד ומקפלים את השניים יחד. להקפיא עד scoopable, כ 4 שעות, בהתאם למקפיא שלך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כדי להפוך את העוגיות: מחממים את התנור ל 350°f. קו 3 דפי אפייה עם נייר קלף. ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בדוד כפול על מים חמים. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
7
לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
תוסיף את המלח. עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, מקציפים את הביצים, סוכר, ותמצית וניל יחד עד עבה. ביד, מערבבים את תערובת השוקולד המקורר. מערבבים את תערובת הקמח ולתת את שאר הבלילה עד שהוא מתעבה מעט. כמה זמן זה לוקח יהיה תלוי כמה חם השוקולד היה כאשר הוספת אותו. זה יכול לקחת בכל מקום בין 5-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
באמצעות כדור גלידה 2 1/4 אינץ 'קוטר עבור כל עוגייה, לגרוף את הבלילה על המחבתות מוכן לפחות 2 אינץ' זה מזה. צריכות להיות לפחות 20 עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
10
אופים במשך כ 10 דקות, או עד צמרות לפצח. הם ייראו מסודרים וכבר לא נוצצים למעלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בואו מגניב ולאחר מכן להסיר אותם מן המחבתות עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מניחים 10 של העוגיות, בצד התחתון למעלה, על גיליון אפייה מצופה קלף או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מניחים כף גלידה על גבי כל עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה ולחץ בעדינות על העוגייה העליונה כדי לדבוק בכריכים יחד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
14
מגישים מיד, או להקפיא עד מוכן לשרת.
15
מראש: עוגיות ניתן לעשות 1 יום לפני שאתה להרכיב את הכריכים. אחסן בטמפרטורת החדר עטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פאדג 'עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.