עוגיות פאדג'שיבולת שועל
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, שיבולת שועל פאדג'ריוול ברים aka פאדג' Jumbles, ו בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. קו 9×13 מחבת מתכת עם רדיד שאינו מקל. בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד שיבולת שועל, קמח, סוכר חום, מלח (אם משתמשים) וסודה לשתייה; מערבבים בחמאה. שמור 1 כוס של תערובת שיבולת שועל ולשים אותו במקרר כדי להירגע. לחץ על הנותרים תערובת שיבולת שועל במחבת.
אופים 10 דקות; מגניב לפחות 5 דקות. הכן את הבלילה בראוני. בקערת ערבוב (השתמשתי באותו אחד מן שיבולת השועל), לערבב את תערובת בראוני, שמן, מים וביצים לנצח 50 משיכות עם כף עץ.
מורחים בצק על שכבה אפויה. להתפורר תערובת דגנים, שמורות שיבולת שועל ומפזרים אותו מעל.
אופים במשך 30 דקות או עד למעלה מופיע סט. מגניב לגמרי. צ ' יל אם תרצה (זה ייתן לך לחתוך מנקה). הרם מהמחבת, להגדיר על קרש חיתוך לחתוך 32 ריבועים