עוגיות פיסטוק סיציליאניות
עוגיות פיסטוק סיציליאניות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 26 מנות. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית שקדים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות תאנה סיציליאניות, עוגיות פיסטוק ופיסטוק, ו עוגיות פיסטוק (ביצה פחות) (מתכונים דומים).
הוראות
קו 13" על 18 " גיליון עוגיות מעוטר בנייר קלף. גריז נייר קלף עם חמאה.
מניחים 1 כוס פיסטוקים במעבד מזון. דופק עד קצוץ דק אבל לא אבקה, כ 20 פולסים. בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח.
מערבבים פיסטוקים לתערובת קמח. תניח בצד.
בקערה גדולה, להכות חמאה עם 1 1/4 כוסות סוכר עד שהוא קל ורך, על 3 דקות. מוכה בביצים. לגרד את הצדדים של קערה, ואז להכות בתמציות וניל שקדים וגרידת לימון.
מקציפים תערובת קמח לתערובת סוכר בשתי תוספות. הבצק יהיה רך. השתמש במרית כדי להפיץ את הבצק באופן שווה על פני תבנית האפייה. קוצצים באופן גס את כוס הפיסטוקים הנותרים ומפזרים אותם על הבצק.
מפזרים שתי כפיות סוכר שנותרו על הבצק.
אופים בצק במשך 35 עד 40 דקות, או עד שהוא הופך חום זהוב בקצוות. אפשר לבצק להתקרר על מתלה תיל במשך 35 דקות, ואז לחתוך לפלחי.