עוגיות פסחא איטלקיות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 48 מנות . מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת אפייה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת פסחא איטלקית, לחם פסחא איטלקי, ו עוגת גבינה איטלקית עם גבינה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה וסוכר לבן עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים 1 כפית וניל 1 כפית תמצית שקדים, 1/4 כוס חלב ושמן.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
סוכר מגורען
וניל
חמאה
קרם
ביצה
חלב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה, מערבבים לתוך התערובת הרטובה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
4
מגלגלים בצק לכדורי 1 אינץ'. על משטח מקומח קלות, לגלגל את הכדורים החוצה לחבלים על 5 סנטימטרים. לקשור קשרים רופפים ולמקם עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים במשך 5 דקות על המדף התחתון ו 5 דקות על המדף העליון של התנור שחומם מראש, עד תחתית העוגיות הם חום זהוב. כשעוגיות הן קרירות, לטבול אותם לתוך הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציפוי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
כדי להפוך את הדובדבן, קרם יחד את הסוכר של ממתקים, 1/2 כוס חמאה, ו 1 כפית וניל 1 כפית תמציות שקדים. היכו ב 3 כפות חלב, כף אחת בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים את צביעת מזון אם תרצה בכך.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.