עוגיות פקאן
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עוגיות פקאן. והוא מספק כ 36 מנות . מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 53 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סוכר טורבינדו, סוכר ממתקים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: עוגיות פקאן, עוגיות פקאן, ו עוגיות פקאן.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד להשחמה, 10 עד 12 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין. לנפות 3/4 כוס קמח, מלח ואבקת אפייה לתוך קערה בינונית.
דופק את האגוזים קלויים עם הנותרים 2 כפות קמח במעבד מזון עד הקרקע דק.
מקציפים את החמאה, סוכר ווניל בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עם כף עץ עד רק בשילוב, ולאחר מכן מערבבים בתערובת האגוז. לטפוח את הבצק לתוך מלבן על פיסת פלסטיק לעטוף; לעטוף ולקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות או לילה.
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים עד 325 מעלות F. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
מרדדים את הבצק בין 2 חתיכות קלף לתוך מלבן 9 על 6 אינץ', מעט פחות מ 1/4 אינץ'.
מפזרים את הבצק עם סוכר turbinado, ולאחר מכן לחץ בעדינות את הסוכר לתוך הבצק באמצעות מערוך. חותכים לשישים לרוחב ואורכים כדי ליצור 36 מלבנים. סדר על 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים. פירס כל מלבן כמה פעמים עם מזלג, ולאחר מכן לחץ על פקאן על כל אחד.
אופים, מיתוג המיקום של המחבתות באמצע, עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
בואו מגניב 3 דקות על הסדינים, ולאחר מכן להעביר את racks אפייה מגניב לחלוטין.