עוגיות פקאן בורבון
אם יש לכם קורנפלור, חמאה, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות פקאן בורבון, עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, ו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
לטחון את האגוזים עם 1/2 כוס קמח במעבד מזון. דופק לסירוגין עד האגוזים הם הקרקע לפירור בסדר.
מוסיפים את שאר הקמח ואת עמילן התירס. דופק לערבב.
בקערה נפרדת, שמנת החמאה או מרגרינה.
מערבבים את הסוכר של ממתקים, וניל, ובורבון. לעבוד בתערובת הקמח. ללוש את הבצק עד חלקה.
קל לרסס את מחבת הלחם הקצר שלך, או מחבת עגולה 8 אינץ', עם תרסיס שמן צמחי. לחץ בחוזקה על הבצק לתוך המחבת, עובד מהמרכז החוצה. תדחפי את הלחם בכל מקום עם מזלג.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד השחמה קלה.
בואו מגניב במשך 10 דקות במחבת. לשחרר את הקצוות עם סכין, ולהפוך את המחבת על גבי קרש חיתוך. הקש קלות כדי לשחרר מחבת.
חותכים לחתיכות הגשה בעוד עדיין חם.