קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות פקאן בורבון

עוגיות פקאן בורבון
אם יש לכם קורנפלור, חמאה, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות פקאן בורבון, עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, ו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטחון את האגוזים עם 1/2 כוס קמח במעבד מזון. דופק לסירוגין עד האגוזים הם הקרקע לפירור בסדר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את שאר הקמח ואת עמילן התירס. דופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
בקערה נפרדת, שמנת החמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים את הסוכר של ממתקים, וניל, ובורבון. לעבוד בתערובת הקמח. ללוש את הבצק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
בורבוןבורבון
ונילוניל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
קל לרסס את מחבת הלחם הקצר שלך, או מחבת עגולה 8 אינץ', עם תרסיס שמן צמחי. לחץ בחוזקה על הבצק לתוך המחבת, עובד מהמרכז החוצה. תדחפי את הלחם בכל מקום עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו מגניב במשך 10 דקות במחבת. לשחרר את הקצוות עם סכין, ולהפוך את המחבת על גבי קרש חיתוך. הקש קלות כדי לשחרר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
מחבתמחבת
8
חותכים לחתיכות הגשה בעוד עדיין חם.