עוגיות פקאן וחמאת כריכי גלידת אפרסק
עוגיות פקאן חמאה כריכי גלידת אפרסק יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. לך לחנות ותביא פקאן, סודה לאפייה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, כריכי גלידת עוגיות חמאת בוטנים, ו כריכי עוגיות חמאה עם קרם ערמונים.
הוראות
מחממים את התנור ל-375 ומקווים מחבת גליל ג 'לי בגודל 10 על 15 אינץ' עם נייר קלף.
מורחים את הפקאן בצלחת עוגה וטוסט במשך כ 8 דקות, עד ריחני.
בואו להתקרר, ואז לחתוך בגסות את הפקאן.
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר החום במהירות בינונית גבוהה עד חלקה. מקציפים את הביצה והוניל. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים.
מורחים את הבצק על כל תבנית האפייה בשכבה זוגית ומפזרים את הפקאנים הקצוצים למעלה. להקפיא במשך 5 דקות, רק עד המשרד.
אופים את הבר במרכז התנור במשך כ 12 דקות, עד הזהב.
בואו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להפוך את הבר על משטח עבודה. לקלף את הנייר ולחתוך את הסרגל ל 2 חתיכות שוות.
מורחים את הגלידה התרככה על חצי אחד העליון עם החצי השני, בצד אגוז למעלה. חזור למקפיא להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה.
חותכים ל 8 ברים ומגישים מיד.