קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות פקאן וחמאת כריכי גלידת אפרסק

עוגיות פקאן וחמאת כריכי גלידת אפרסק
עוגיות פקאן חמאה כריכי גלידת אפרסק יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. לך לחנות ותביא פקאן, סודה לאפייה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, כריכי גלידת עוגיות חמאת בוטנים, ו כריכי עוגיות חמאה עם קרם ערמונים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 ומקווים מחבת גליל ג 'לי בגודל 10 על 15 אינץ' עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מורחים את הפקאן בצלחת עוגה וטוסט במשך כ 8 דקות, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
בואו להתקרר, ואז לחתוך בגסות את הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר החום במהירות בינונית גבוהה עד חלקה. מקציפים את הביצה והוניל. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כָּתֵףכָּתֵף
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מורחים את הבצק על כל תבנית האפייה בשכבה זוגית ומפזרים את הפקאנים הקצוצים למעלה. להקפיא במשך 5 דקות, רק עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים את הבר במרכז התנור במשך כ 12 דקות, עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להפוך את הבר על משטח עבודה. לקלף את הנייר ולחתוך את הסרגל ל 2 חתיכות שוות.
8
מורחים את הגלידה התרככה על חצי אחד העליון עם החצי השני, בצד אגוז למעלה. חזור למקפיא להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
חותכים ל 8 ברים ומגישים מיד.