קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות פקאן רול של אליזבת דול

עוגיות פקאן רול של אליזבת דול
זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת פקאן רול, רול פאי פקאן תפוחים, ו רול עוגת פקאן וגזר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקציפים חמאה או מרגרינה וסוכר עד שמנת. מקציפים במים ובוניל. בהדרגה לנצח בקמח. מערבבים פקאנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
חמאהחמאה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
3
עם ידיים מקורנות, מגלגלים 2 כפיות בצק לכל עוגייה לצורה מלבנית. לחץ על הזחה קלה במרכז כל עוגייה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
4
אופים על גיליונות אפייה משומנים במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מרדדים בסוכר ' ממתקים בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גלולגלול