עוגיות צבעונים חלביות
עוגיות צבעונים חלביות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-2 גרם חלבון, 7 גרם שומן ובסך הכל 251 קלוריות. מתאים ל-56 ומחירו 91 סנט למנה מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קאפקייקס, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-40 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 11%, וזה לא כל כך יוצא דופן. מתכונים דומים: עוגיות טוליפ אייס לימון, RITZ® טוליפ ועוגת חג המולד המשפחתית של Tulip-Fairy.
הוראות
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל אחת. טורפים פנימה קליפת לימון ווניל.
מערבבים קמח ואבקת אפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת. מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות או עד שקל לטפל.
מגלגלים ל-1/4 אינץ'. עובי על משטח מקומח קלות.
חותכים בעזרת חותכן עוגיות צבעונים.
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים עם מקל יצירה מתחת לכל עוגיה בערך 1-1/2 אינץ'. מהחלק העליון של הפרח.
אופים ב-350 מעלות למשך 8-10 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות.
בקערה קרמי חמאה, סוכר, חלב ותמציות עד לקבלת תערובת תפוחה.
מניחים 1-3/4 כוסות ציפוי בקערה קטנה; גוון ירוק. קאפקייקס פרוסט. חלקו את שאר הציפוי בין שלוש קערות קטנות; גוון אחד צהוב, אחד כחול ואחד ורוד. עוגיות פרוסט; לקשט כרצונך.
מניחים קוקוס בשקית; להוסיף צבע מאכל ירוק.
מפזרים מעל קאפקייק. הכנס צבעוני למרכז כל אחד.
מגישים את שאר העוגיות לצד קאפקייקס.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
ניתן לשלב עוגיות עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.