עוגיות קוקוס עם קרם לימון ופטל
צריך קינוח צמחוני? עוגיות קוקוס עם קרם לימון ופטל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פנקייק ריקוטה לימון עם קולד לימון ופטל טרי, פבלובה עם פטל וקרם לימון, ו קרפים עם קרם לימון ופטל טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הקוקוס באופן שווה על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות. תניח בצד.
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח חמאה וסוכר עד אור ורך. הכה בביצה, קוקוס, וחלב עד מעורבב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
בקערה אחרת, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. הכה לתערובת חמאה עד מעורבב היטב. לעטוף בצק בניילון נצמד ולקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה ועד 3 ימים.
פתח את הבצק והנח על משטח מקומח קלות.
מגלגלים בצק לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים עם חותך עוגיות בצורת פרח או עגול 3 או 4 אינץ ' ומניחים עוגיות מעט בנפרד על גליונות אפייה מרופדים בחמאה או בקלף.
אופים עוגיות עד הקצוות הם זהובים, 10 עד 14 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
העברת עוגיות מתלים חוט להתקרר לחלוטין. אחסן את העוגיות במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
למעלה כל עוגייה עם מנה של לימון גבינה וכמה פטל.
גוש לימון. בקערה חסינת חום, לטאטא יחד 3 ביצים, 1/2 כוס מיץ לימון טרי, ו 3/4 כוס סוכר עד מעורבב היטב. הגדר מעל מחבת של מים רותחים בעדינות לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתחילה להתעבות במידה ניכרת, 5 עד 8 דקות.
הסר מהחום מיד ומערבבים 3 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת חלקה ומבריקה. כיסוי קערה עם גיליון של ניילון לעטוף לחוץ על פני השטח של קורט, להכניס למקרר עד מגניב, על 30 דקות.