קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות18
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

עוגיות קוקוס ריבס

עוגיות קוקוס ריבס
עוגיות קוקוס ריבס מסתובבות 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, קינמון טחון, קיצור וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו קינוח ריבס קוקוס, ארטיקי קוקוס ריבס, ו תות ריבס קוקוס ארטיקים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה, קיצור שמנת וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים ביצה; מקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
שלב מרכיבים יבשים; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
מערבבים היטב. מערבבים ריבס, אגוזים, צימוקים וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5
זרוק כפות על גבי ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים בחום של 375 למשך 12-15 דקות או עד להזהבה. מצננים על מתלי תיל.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "