עוגיות קורובה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות Korova. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 85 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את פלר דה סאל, תמצית ונילן, בתוספת 3 כפות חמאה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות קורובה, שלום עולמי/עוגיות קורובה, ו שלום עולמי/עוגיות קורובה (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות את הקמח, קקאו, וסודה לשתייה יחד ולשמור קרוב בהישג יד.
שים את החמאה בקערה של מערבל מצויד מצורף ההנעה והכה על מהירות בינונית עד החמאה רכה ושמנת. (לחלופין, אתה יכול לעשות את זה ואת כל השלבים הבאים ביד, עובד עם מרית גומי חסון.)
מוסיפים את שני הסוכרים, את המלח ואת תמצית הוניל ומכים עוד דקה או שתיים. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את החומרים יבשים מנופה.
מערבבים רק עד המרכיבים היבשים משולבים—הבצק ייראה מתפורר, וזה בדיוק כמו שצריך. עבור המרקם הטוב ביותר, אתה רוצה לעבוד את הבצק מעט ככל האפשר לאחר הוספת הקמח. לזרוק את חתיכות שוקולד ומערבבים רק כדי לשלב.
הפוך את הבצק על משטח עבודה חלק וסחוט אותו כך שהוא נדבק יחד בגושים גדולים. לאסוף את הבצק לכדור, לחלק אותו לשניים, ולעבוד עם חצי אחד בכל פעם, לעצב את הבצק לתוך יומני כי הם 1 1/2 אינץ '(4 ס " מ) בקוטר. (יומני בצק עוגיות יש דרך לסיים עם מרכזים חלולים, כך כפי שאתה מעצב כל יומן, לשטח אותו פעם או פעמיים לגלגל אותו מצד אחד ארוך לשני, רק כדי לוודא שאין לך ערוץ אוויר.) לעטוף את היומנים בניילון נצמד ולקרר אותם לפחות 2 שעות. (עטוף אטום, יומני יכול להיות בקירור עד 3 ימים או קפוא במשך 1 חודש.)
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 163° (165°C). קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף ולשמור אותם קרוב בהישג יד.
עבודה עם סכין דק להב חדה, לחתוך את יומני לתוך סיבובים כי הם 1/2 אינץ '(1.5 ס " מ) עבה. (אל תתעצבן אם הסיבובים לשבור; רק לסחוט את קצת שבור בחזרה על העוגייה.)
מניחים את העוגיות על הסדינים מרופדים בקלף, ומשאירים מרווח של כ-1 אינץ '(2.5 ס " מ) ביניהם.
אופים רק גיליון אחד של עוגיות בכל פעם, ואופים כל גיליון במשך 12 דקות. העוגיות לא ייראו מוכנות, ולא יהיו מוצקות, אבל ככה הן צריכות להיות.
להעביר את תבנית האפייה למתלה קירור ולתת את העוגיות לעמוד עד שהם רק חמים או עד שהם מגיעים לטמפרטורת החדר—זה השיחה שלך. חזור עם הגיליון השני של עוגיות.
בצק יכול להתבצע קדימה & צונן או קפוא. אם קפוא, הבצק לא צריך להיות מופשר לפני האפייה - פשוט לחתוך את היומנים & לאפות 1 דקות יותר. ארוז אטום, עוגיות אפויות ישמור בטמפרטורת החדר עד 3 ימים; הם יכולים להיות קפואים עד 1 חודש.
מפריז סוויטס מאת דורי גרינספן. Copyright (c) 2002 by Dorie Greenspan. Published by Broadway Books.דורי גרינספן הוא מחברם של ספרי בישול לשבחים רבים, ביניהם אפייה עם ג ' וליה, ספר הבישול Cafe Boulud (עם דניאל בולוד) וקינוחים של פייר הרמה, שזכה בפרס ספר הבישול של השנה של ה-IACP. היא מחלקת את זמנה בין פריז לניו יורק.