אם יש לכם גרידת לימון, קמח תירס, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגיות קמח תירס (zaletti), עוגיות זלטי פריכות, ו עוגיות קמח תירס.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, לשלב את החלמונים וסוכר להקציף היטב עד התערובת היא צהובה וקרם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה נפרדת, לשלב את קמח התירס, קמח, גרידת לימון, אבקת אפייה, ומלח ומערבבים היטב. מערבבים בקצרה את החמאה, ואז לקפל בתערובת חלמון ביצה וצימוקים עד הבצק פשוט מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
כסף ללא נעליים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
זנים של פטריות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
שים את הבצק על לוח מקומח בקצרה ללוש כדי ליצור מלבן, לא overwork הבצק או שזה יהיה קשה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים אותו ליהלומים 2 אינץ'. חמאה גיליון עוגיות ומניחים את העוגיות על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)