קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות קפה

עוגיות קפה
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגיות קפה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 80 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, שמנת, קפה מיובש בהקפאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קוקוס אייס קפה ... עם מיני שוקולד מזוגג סופגניות קפה, מאפינס קפה פצפוצי שוקולד + בית מילסטון תערובת קפה, ו ספל עוגת קפה קינמון עם קפה-mate תוספת מתוק & שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. במעבד מזון, מצויד להב מתכת, לשלב את השקדים וסוכר חום. לעבד עד הקרקע לחלוטין. באמצעות מיקסר חשמלי, מצויד מצורף שוט, מקציפים את החלבונים ביצה קרם של טרטר על מהירות נמוכה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
סוכר חוםסוכר חום
חלבוניםחלבונים
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מעבד מזוןמעבד מזון
תנורתנור
2
הוסף 1 1/2 כוסות של סוכר ממתקים. הגדל את המהירות לגובה בינוני והמשיך להצליף עד פסגות נוקשות מאוד והלבנים פשוט מתחילים להחליק ורצף סביב הצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
הסר את הקערה מן התערובת ולקפל בתערובת שקדים וסוכר. כאשר כמעט לחלוטין משולב, להוסיף את 2 כפיות קפה ולהמשיך לקפל עד מעורב. הבלילה חייבת להיות חלקה מבריק, וזה צריך להתפשט בקלות מבלי להיות נוזל. אם זה משעמם ומוצק, לקפל אותו קצת יותר כדי להוציא אותו מעט ולקבל את העקביות הנדרשת. אבל לא להוציא את האוויר יותר מדי או הבלילה עם התפשטות יותר מדי ואת צמרות העוגיות יהיה לפצח כאשר אפוי. מלא שקית מאפה גדולה, מצויד עם צינור מאפה רגיל 3/4 אינץ', עם הבלילה. קו שני מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף. צינור הכיפות בשורות מדהימות 1 אינץ רחב ו 1 אינץ ' זה מזה. אלא אם כן יש לך 2 תנורים, צינור רק 1 גיליון של עוגיות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
שקדיםשקדים
קפהקפה
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
שקית מאפהשקית מאפה
תנורתנור
קערהקערה
4
אופים במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים תבנית אפייה ריקה מתחת לסדין של עוגיות, וממשיכים לאפות, באמצעות מרית עץ להחזיק את דלת התנור פתוחה, עד צמרות העוגיות הם משחימים קלות ויבשים למגע לבן הקרביים עדיין רכים והתחתית עדיין חיוורת, כ 8 עד 10 דקות. הרימו את תבנית האפייה של העוגיות מעל תבנית האפייה הריקה וקחו אותה לכיור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
תנורתנור
6
יוצקים מים קרים, כ 1/2 כוס, בין הנייר לבין תבנית האפייה (הטיית תבנית האפייה כך שהמים זורמים על פני השטח כולו ומתנקז ביסודיות לתוך הכיור) כדי לאדות את העוגיות מהנייר. ואז מניחים את תבנית האפייה על מתלה תיל וקריר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
7
מורחים את התחתית של חצי העוגיות עם חלק Ganache.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
8
מניחים את העוגיות שנותרו, בצד ימין למעלה, על גבי גנאש, לחיצה קלה כדי ליצור כריך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
9
מניחים את המקרונים המלאים על צלחת הגשה.
10
קוצצים את השוקולד ולשים אותו בקערת נירוסטה קטנה. מביאים את השמנת רק לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקציף תיל. בהדרגה מערבבים את השמנת לתוך השוקולד עם המקצף וממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס לחלוטין. לאחר מכן, לאפשר לו להתקרר, ערבוב מדי פעם עם מרית עץ, עד שהוא מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מקציףמקציף
קערהקערה