עוגיות שוקולד ג'ינג'ר חמאה
עוגיות שוקולד ג'ינג'ר עוגיות חמאה עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 103 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, אבקת סוכר, אבקת קקאו מעובד הולנדיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות ג'ינג'ר עוגיות חמאה, עוגיות ג'ינג'ר עוגיות חמאה, ו עוגיות ג'ינג'ר עוגיות חמאה.
הוראות
השתמש מערוך כדי מועך את זנגביל מסוכר לתוך משחה.
השתמש בסכין חדה לחתוך את שעועית וניל לאורכו. להפריד את הזרעים מן העור החיצוני על ידי גירוד הלהב של הסכין לאורך החלק הפנימי של השעועית.
מניחים את זרעי וניל שעועית, חמאה, סוכר, חלמונים ביצה, וג ' ינג ' ר בקערת ערבוב בגודל בינוני להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד החומרים משולבים, על 1 דקה.
מערבבים את אבקת האפייה, מלח, אבקת קקאו וקמח ומוסיפים לתערובת החמאה בבת אחת. הכה במהירות נמוכה רק עד בשילוב, על 1 דקה. אין לערבב את הבצק או שזה יהיה קשה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
אפיתי את העוגיות שלי בתבנית אפייה גמישה מיוחדת עם חורים בצורת כיפה.
מגלגלים את הבצק לתוך חבל שהוא בערך באותו קוטר כמו עובש העוגיות. השתמש בסכין כדי לחתוך כל פיסת בצק. לחץ על הבצק לתוך התבנית. חזור עד שכל החללים יתמלאו.
כדי להפוך את אוהדי השוקולד: השתמש במרית אופסט כדי להפיץ שכבה דקה מאוד של שוקולד מזג על חתיכת שיש. השתמש במרית כדי לנקות את השוקולד כך שאתה נשאר עם צורת מלבן.
הנח יד 1 על הידית של משולש העוגה והנח את האגודל על להב המשולש. לדחוף את המשולש דרך השוקולד ברצועות של כ 2 אינץ'. השתמש באגודל שלך כדי לתפוס צד 1 של השוקולד כדי ליצור מאווררי שוקולד קטנים. צבטו את הצד הקצר כדי ליצור את הידית של המאוורר. צבעתי את המאווררים שלי במברשת שלי, אבל אתה יכול גם להשתמש במברשת צבע. אם משתמשים במברשת, מניחים כמה טיפות של צבע במברשת האוויר.
אם משתמשים במברשת צבע, מערבבים יחד כמה כפות של חמאת הקקאו עם כמות קטנה של אבקת צבע מזון. זה יהיה קל יותר אם אתה משתמש במכונת יוגורט לאחסן ולחמם את הצבעים שלך. החל צבע שבו אתה השראה לעשות זאת.
כאשר העוגיות התקררו, השתמש בסכין חדה כדי לחתוך טריז מהחלק העליון של כל עוגייה. מקם את מאווררי השוקולד על גבי כל עוגייה.
מקור: מחבתות אפייה גמישות כל חנות אספקת מטבח