עוגיות שוקולד טבל שקדים
עוגיות שוקולד טבל שקדים יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 111 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, שוקולד למחצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד טבל שקדים, שוקולד טבל שקדים & תפוזים Shortbread, ו שוקולד טבל עוגיות שקדים עם סוכר טורבינדו ומלח ים.
הוראות
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים ל 177°.
מניחים שקדים על תבנית אפייה על המדף התחתון טוסט עד ריחני, 8 עד 10 דקות, רועד מחבת כמה פעמים.
מעבירים לקערה להתקרר לטמפרטורת החדר. כבה את התנור.
מניחים 1/4 כוס שקדים במעבד מזון לעבד עד הקרקע דק; להעביר קערה קטנה. קוצצים גס שנותרו אגוזים ומניחים בקערה קטנה נפרדת.
מניחים חמאה, סוכר ושקדים תמצית באותו מעבד מזון (אין צורך לשטוף) להתמזג עד אור, על 2 דקות, גירוד הצדדים באמצע.
מוסיפים קמח, מלח ושקדים טחונים ודופק עד רק בשילוב. מחלקים בצק ל 2 מנות. טפיחה לתוך 2 ריבועים שטוחים 6 אינץ', בערך 3/8 אינץ ' עבה. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה או עד המשרד.
מחממים תנור ל 149°. קו 2 גדול, גליונות אפייה עם קלף.
תן לבצק לנוח בטמפרטורת החדר עד שיהיה מספיק גמיש להתגלגל.
מרדדים ריבוע של בצק בין 2 גיליונות של נייר מקופל קל עד עובי 1/8 אינץ'. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך בצק לריבועים 2 אינץ'.
העברה לסדינים אפייה, עוזב על 1/2 אינץ ' בין כל אחד. חזור עם הבצק שנותר.
שלב שאריות, reroll פעם אחת לחתוך. אם הבצק הופך רך מדי לגלגל, לקרר בקצרה.
אופים עוגיות עד הזהב אור, 35 עד 40 דקות.
בואו לעמוד במשך 5 דקות על גיליונות אפייה על מדפים תיל, ולאחר מכן להעביר עוגיות למדפים להתקרר לחלוטין. כאשר עוגיות הם מגניבים, להגדיר 2 גיליונות אפייה מרופדת קלף. שים 1/2 של שוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות; מערבבים. המשך לחמם ולערבב במרווחים של 15 שניות עד שוקולד נמס.
להוסיף שוקולד שנותר ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד חלקה לחלוטין. טובלים 1/2 מכל עוגייה בשוקולד.
מפזרים שקדים קצוצים שמורים ומניחים על סדינים אפייה להגדיר.