שכבות נקניקיות ופטריות
שכבות נקניק ופטריות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 401 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, טרום פטריות, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו שכבות נקניקיות פטריות, שכבות נקניקיות ארוחת בוקר, פטריות ותרד {ללא לקטוז}, ו שכבות פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר תרמילים מן הנקניקיות. מבשלים נקניק במחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד להשחמה; מערבבים להתפורר.
מוסיפים בצל ופטריות למחבת; מבשלים 5 דקות או עד שהבצל רך ולחות מתאדה.
מוסיפים נקניק; מערבבים לשילוב.
שלב חלב ו -5 המרכיבים הבאים (דרך ביצים) בקערה בינונית, תוך ערבוב עם מטרפה.
מסדרים חצי לחם בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. כף חצי מתערובת הנקניקיות באופן שווה על הלחם; מפזרים 1/4 כוס גבינה. למעלה עם הלחם הנותר. כף את תערובת הנקניקיות שנותרה על לחם; מפזרים את יתרת 1/4 כוס הגבינה.
יוצקים תערובת ביצים באופן שווה על תערובת הלחם. מכסים ומצננים בן לילה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 למשך 35 דקות או עד להשחמה.
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.